The perfect guide to the casino

Tidligere dansk landsholdsstjerne SVINER Åge Hareide til

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Åge Hareide er ikke tilfreds med DBU og Peter Møllers måde at tackle Kasper Hjulmands ansættelse på.

Det kan man næsten ikke være i tvivl om, og da Åge Hareide så valgte at afvise at tage et dansk landsholdstørklæde på, efter sejren over Schweiz, brød debatten i den grad op. Hareide var ude og sige, ‘at han ikke frøs’, og så havde han ikke lyst til at sige meget mere om den situation. Efter landskampen igår, kom snakken igen til at handle om Åge Hareide, og her sagde Flemming Povlsen blandt andet dette om sagen.

– Det der forhold, Peter Møller og Åge Hareide, det et et forhold, der i mine øjne ikke er eksisterende. Det kan godt være de er der sammen, men de har ikke den fornødne respekt for hinanden. Når jeg hører, at de ikke har holdt møde i den tid Peter Møller han har været der, så gør det ondt inde i mig. En fodbolddirektør og træner skal da udveksle det der sker omkring holdet, sagde Povlsen.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Thomas Gravesen spillede over 65 kampe for det danske landshold, og er nu blevet ekspert på dansk tv. Han mener, at det er okay at Åge Hareide er skuffet, men at det altså er på tid at komme videre og vise sin professionelle side.

– Det er okay at vise følelser, det er okay at vise, at man er skuffet, når man som landstræner synes man har bidraget til det, som han har bidraget til. Men når man har bevist det, så må man også vise, at man er professionel. Jeg synes, at Åge Hareide har vist, at han er skuffet over den beslutning, men så er det på tide at vise sin professionelle side, via den udstråling han viser, hav nu noget mere stil, hav nu noget mere karakter og vis, at det er dig der er chefen, og det er dig der bestemmer, og hav den udstråling en landstræner har. Nu har du vist du er skuffet over det, og du har smidt farverne på gulvet(afvist et dansk halstørklæde, red.).

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Åge Hareide har haft en fantastisk tid som dansk landstræner, og har allerede ført dem til VM. Nu er han godt i gang med at føre dem til EM, men ligegyldigt hvad resultatet bliver, er han færdig efter EM 2020.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top