The perfect guide to the casino

Brækkede to ribben i bilulykke for to år siden: Nu har Manchester City-stjernen smadret sin 1,3 mio. kroner bil i ny ulykke

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Manchester City-angriberen Sergio Agüero var onsdag involveret i et trafikuheld, men han slap uskadt fra det.

Det er ikke mere end to år siden, at den argentinske superstjerne brækkede to ribben i en bilulykke i Holland, da han havde været til en koncert. Her havde taxichaufføren kørt galt, og det kostede altså en pause på flere uger og et par brækkede ribben, og dengang gik der rygter om, at hvis stjerneangriberen ikke havde haft sikkerhedssele på, så havde skaderne været meget mere livstruende. Nu er den så gal igen.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Ifølge lokalavisen Manchester Evening News var Manchester Citys stjerneangriber, Sergio ‘Kun’ Agüero, onsdag involveret i et trafikuheld. Han selv slap uskadt fra uheldet, og bilen fik kun små skrammer. Agüero var ifølge flere kilder på vej til Manchester Citys akademi på sin fridag, da han ikke var med Argentinas landshold, der i denne landskampspause slog Ecuador med 6-1 og spillede 2-2 mod Tyskland, grundet en skade. Til trods for ulykken, skulle han være klar til Citys ligakamp i weekenden mod Crystal Palace.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Bilen derimod ser ikke alt for godt ud efter ulykken, og det skulle altså være en bil til omkring 150.000 pund eller omkring 1,3 millioner kroner.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top