The perfect guide to the casino

Liverpool-legende afslører: Klopp havde tilbud fra Manchester United og Real Madrid – og derfor sagde han nej

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Jürgen Klopp ghar i dag stor succes som manager i Liverpool. Han kunne godt være blevet boss i Manchester United eller Real Madrid. Men det ville han ikke, forklarer den tidligere Liverpool-stjerne, Robbie Fowler.

Robbie Fowler har interviewet Jürgen Klopp, hvor tyskeren fortæller om, at han havde chancen for at blive manager i Manchester United og en anden rig klub.

– Han fortalte mig, at han efter sin tid i Borussia Dortmund havde sagt nej til to super-rige klubber. Han sagde ikke, hvem det var, men den ene var helt sikkert Manchester United, og den anden var sandsynligvis Real Madrid, forklarer Robbie Fowler til Daily Mirror.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Han sagde nej, fordi han syntes, at begge klubber var over-kommercialiserede. Derimod kunne han godt lide Liverpool, fordi de havde en god balance mellem det at tjene penge og en historie og en identitet, siger Robbie Fowler.

Det fremgår ikke af interviewet, hvornår Jürgen Klopp fik disse tilbud. Men den nu 52-årige tysker skiftede fra Borussia Dortmund til Liverpool i 2015.

I tilfældet Real Madrid tyder det derfor på, at tilbuddet er kommet, før Zinédine Zidane blev træner i den spanske kongeklub første gang i januar 2016 og førte den til tre Champions League-titler på stribe.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

I Manchester Uniteds tilfælde må tilbuddet næsten være kommet, mens hollandske Louis van Gaal var manager i klubben. Det var han fra 2014-16.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top