The perfect guide to the casino

Juventus-direktørs nye udtalelser starter bekymringer: Allerede her kan Cristiano Ronaldo stoppe karrieren

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Der er ingen tvivl om, at den dag Cristiano Ronaldo stopper karrieren, vil blive markeret som en stor dag for fodbolden.

For Cristiano Ronaldo og Lionel Messi er uden tvivl to af de største fodboldspillere, der nogensinde har trådt ind på banen. I går aftes rundede Ronaldo 700 karrieremål, da han scorede i Portugals 2-1 nederlag til Ukraine. Han er dog også blevet 34 år, og derfor er han i karrierens efterår.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Han har kontrakt med Juventus indtil 2022, men nu har nye udtalelser fra Juventus-direktør Fabio Paratici, fået flere fans til at blive bekymret for, om Ronaldo stopper karrieren allerede om to år. Flere italienske medier, herunder Gazzetta dello Sport, melder også om historien, og puster til ideen om, at Ronaldo stopper i 2021

– Han er meget vigtig for os, og vi er glade for ham, ligesom han er det med os. Jeg har ingen tvivl om, at han vil blive her. Både i den denne sæson og i den næste, er hvad Fabio Paratici sagde, som har fået de italienske medier til at gå i selvsving.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Cristiano Ronaldo har spillet 51 kampe for Juventus. Her er det blevet til 32 mål og 11 assists. Altså ikke et ligeså godt målsnit som i Real Madrid, hvor han scorede 450 mål og leverede 131 assists i blot 438 kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top