The perfect guide to the casino

Grov racisme og strakte arme mod England kostede jobbet: Bulgarsk fodboldpræsident går af

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Præsidenten for det bulgarske fodboldforbund, Borislav Mihailov, er gået af efter de racistiske scener mellem Bulgarien og England.

Borislav Mihailov måtte tirsdag eftermiddag give efter for presset og forlade sin post som præsident for det bulgarske fodboldforbund.

I en pressemeddelelse tirsdag eftermiddag skriver det bulgarske fodboldforbund:

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Efter mange år på posten og med mange internationale kontakter har Borislav Mihailov udtrykt sin vilje til at fortsætte med at hjælpe bulgarsk fodbold videre på den bedste måde ved at fratræde sit hverv som præsident for det bulgarske fodboldforbund.

Den tidligere bulgarske landsholdsmålmand fratræder posten efter et klart vink med en vognstang fra den bulgarske sportsminister, Krasen Kralev, der forinden havde talt med sin chef, premierminister Boyko Borisov.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Alt dette fulgte efter mandagens kvalifikationskamp mellem Bulgarien og England, som udeholdet vandt 6-0.

Undervejs blev der buhet af de mørklødede spilere, visse bulgarske tilhængere lavede abelyde og strakte højrearmen imod englænderens mærklødede spillere, som to gange betød, at kampen måtte afbrydes. Det engelske landshold truede desuden med at forlade banen, men så vidt kom det dog ikke.

Der venter højst sandsynligt en straf til det bulgarske forbund fra det europæiske fodboldforbund (UEFA). I forvejen blev kampen spillet med begrænset publikum på grund af bulgarsk racisme i en tidligere EM-kvalifikationskamp mod Tjekkiet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top