The perfect guide to the casino

Arsenal-legende er Kasper Dolbergs træner: Nu udtaler han sig om det bizarre urtyveri

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Den tidligere Arsenal-legende, Patrick Vieira, som spillede 391 kampe for London-klubben og vandt tre engelske mesterskaber, har siden sommeren 2018, været træner i franske OGC Nice.

Her valgte han at sprænge banken denne sommer, da han hentede danske Kasper Dolberg til klubben, i hvad der blev klubbens største handel nogensinde. Her er Kasper Dolberg startet fint, da det er blevet til to mål i fem kampe. Det er dog en situation uden for banen, som bragte opmærksomheden hen på Kasper Dolberg. Her fik Kasper Dolberg nemlig et ur stjålet, til omkring en halv million kroner.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Senere hen tilstod den unge Nice-spiller Lamine Diaby-Fadiga, at han havde stjålet uret, og det endte med, at han blev fristillet af klubben, og betalte urets værdi tilbage til Dolberg. Den danske angriber har selv udtalt sig om situationen, hvor han betegnede det som en absurd situation, og nu har træner Patrick Vieira, også udtalt sig om situationen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Tyveriet af Dolbergs ur er en meget uheldig episoder, og sÃ¥dan nogle ting sker nogle gange. Heldigvis er Kasper Dolberg en klog knægt, der har hÃ¥ndteret situationen godt. Diaby begik en kæmpe fejltagelse. Nu har han fÃ¥et en ny chance hos Paris FC, og den mÃ¥ han ikke forspilde, siger Patrick Vieira ifølge Nice-Matin.

Næste opgave for Dolberg og Vieira for Nice, er allerede på fredag, når man skal spille en svær hjemmebanekamp mod PSG.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top