The perfect guide to the casino

Danmark spiller testkamp mod Luxembourg tirsdag aften: SÅ få billetter er der solgt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Da det danske landshold i lørdags slog Schweiz med 1-0, var det med et helt fyldt Parken i ryggen.

Det er noget som alle spillerne satte pris på, både før og efter kampen. Nu har DBUs kommunikationschef Jakob Høyer, åbnet op for, hvor mange billetter, som er solgt til den ikke ligeså vigtige landskamp mod Luxembourg.

– Vi glæder os meget til kampen mod Luxembourg. Der er solgt 7.500 billetter på nuværende tidspunkt. Vi forventer 8.000-8.500. Måske 9000 håber vi. Lad os se, hvordan det går, så det bliver en god ramme i morgen, siger Jakob Høyer.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Altså ikke særligt mange solgte billetter, men det kan selvfølgelig ændre sig til tirsdag aften. Inden landskampen i Parken i lørdags, var der en lille debat om, hvilket sted landsholdet i fremtiden skal spille, da mange andre klubber og stadions, ønsker det danske landshold til dem.

Aalborg Portland Park kan have omkring 13.800 tilskuere, så hvis der møder 9.000 op, er det altså ikke mange tusinde mennesker fra at være fyldt. Dog er der langt op til de omkring 36.000 tilskuere, der var i Parken i lørdags. Fansene i Aalborg kan også glæde sig over, at den største stjerne i Aalborg, Lucas Andersen, kan få minutter i kampen, da han er trådt ind i landsholdssamlingen, efter Yussuf Poulsen blev sendt hjem.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Kampen skydes i gang klokken 19.00.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top