The perfect guide to the casino

Danmarks bedste iaften afslører: SÅ mange år spiller jeg minimum endnu

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er Danmarks lækreste håndboldspiller


Der er ingen tvivl om, at Kasper Schmeichel klart var Danmarks bedste spiller i aftenens sejr over Schweiz.

Den 32-årige keeper fylder 33 år om under en måned, og til trods for den efterhånden høje alder, så er det blevet til 50 landskampe. Schmeichel fik nemlig debut i 2013, men det var først et par år senere, at han for alvor satte sig på pladsen som førstemålmand på landsholdet.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Det er noget som størstedelen af danskerne sætter pris på, og det ved Kasper Schmeichel også godt. Efter endnu en pragtpræstation mod Schweiz, vælter roserne ind både fra danske og udenlandske medier. I mixed zone var den danske keeper derfor en yderst populær herre, og her åbnede han op for, hvor mange år han minimum regner med at spille endnu, men blev først spurgt om, hvordan han de seneste år har udviklet sig til en af de største stjerner på det danske landshold.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Jeg har altid været så god, synes jeg … haha. Ej, det er rigtigt. Jeg kom sent ind på landsholdet, og skuffelsen over ikke at have været med tidligere har været en stor motivationsfaktor for mig. Jeg er taknemmelig over at være her og over at have spillet 50 landskampe for mit land. Det fylder mig med stolthed, og nu håber jeg bare på 50 mere. Ja, jeg holder ihvertfald fem år mere(til spørgsmålet, om han tager fem år mere). Hvis jeg ikke holder mere end fem år mere, så vil jeg være meget skuffet. Men man selvfølgelig ikke planlægge i fodbold. Alt kan ske, og jeg kan blive skadet i morgen. Så det handler om at være taknemmelig for hver kamp, man får,« sluttede dagens mand i Parken, sluttede dagens helt af med ifølge BT.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top