The perfect guide to the casino

Vild afsløring: Mourinho blev tilbudt Lyon job – Takkede nej da han har valgt en anden klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



José Mourinho har stået uden job siden december måned, da han efter en dårlig periode i Manchester United, fik sparket.

Siden da har han blandt andet arbejdet som ekspert, men alt tyder på, at José Mourinho er klar til at blive træner igen meget snart. Joachim Andersens klub, Lyon, fyrede træner Sylvinho i denne uge, og er derfor på udkig efter en ny træner. Det er så her, at Lyons præsident, Jean-Michel Aulas, har afsløret, at de havde tilbudt José Mourinho jobbet, men at portugiseren valgte at takke nej, da han har et andet job i sigte.

– Vi havde en ganske smigrende samtale over sms, men han accepterede ikke vores tilbud om at mødes, fordi han allerede har valgt en anden klub, siger Aulas ifølge Get French Football News.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Derfor er den tidligere franske fodboldlegende Laurent Blanc, favorit til at overtage i Lyon. Før Jean-Michel Aulas afslørede, at José Mourinho havde afvist jobbet, skrev det engelske medie The Mirror, at han havde afvist det, da Mourinho venter på et job i Premier League. Nærmere bestemt, er det blandt andet Tottenham, som er blevet nævnt, da sædet under Mauricio Pochettino efterhånden er blevet varmt.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Det er altså her, hvor det kunne tænkes, at José Mourinho er klar til at slå til. Mourinho er også blevet nævnt i hans tidligere klub Real Madrid, da Zinedine Zidane heller ikke har fået en god start. Derfor virker det som et smart træk af ‘The Special One’, at takke nej til jobbet i Lyon, da flere storklubber snart kan stå og mangle en træner.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top