The perfect guide to the casino

Stort medie kårer: FC København-guldfugl blandt verdens største talenter

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Der er ingen tvivl om, at FC København har en rigtig guldfugl på kontrakt i truppen.

Navnet er Mohamed Daramy, og den kun 17-årige offensive spiller, er allerede et populært navn blandt fansene. Derfor var det også til stor glæde, da man i foråret, forlængede kontrakten med Daramy frem til slutningen af 2021. Der har nemlig allerede været interesse udefra, men Daramy er en af de ungdomsspillere, som FC København har formået at holde på, i stedet for at sælge, for han fik førsteholdsdebut.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Og til trods for, at han stadig skal slå sig fast på holdet, og på nuværende tidspunkt blot er en farlig indskifter, så modtager han stadig hæder fra udlandet. Det er det store engelske medie The Guardian, som hvert år udgiver en liste, med de 60 største talenter i verden. Her er Daramy med på listen for spillere født i årgang 2002. Mohamed Daramy er født i Danmark, men ejer ikke et dansk pas, og er derfor fra Sierra Leone ligenu. Det betyder også, at han endnu ikke har fået debut på ungdomslandsholdene.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

På listen med de 60 største talenter, er blandt andet FC Barcelonas guldfugl Ansu Fati, og Mohamed Daramy er da heller ikke den eneste dansker, der har været på listen. Spillere som Jens Odgaard, Victor Jensen, Jacob Bruun Larsen, Mikkel Duelund og Mads Bidstrup har tidligere været med.

Mohamed Daramy har indtil videre fået 23 kampe for FC Københavns førstehold, og scorede i denne sæson et uhyre vigtigt mål, da FC København slog Riga FC i Parken med 3-1.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top