The perfect guide to the casino

Overblik: Sådan kvalificerer Danmark sig til EM 2020

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Det så for alvor ikke godt ud, da det danske landshold spillede 0-0 mod Georgien på udebane.

Det var et utroligt skuffende resultat, som satte en kæp i hjulet, for danskernes ønske om at spille EM på hjemmebane. Men det er dog langt fra umuligt. Det uafgjorte resultat gør, at gruppen nu ser sådan ud.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Heldigvis for Danmark, så kan de selv afgøre det, da vi stadig mangler kampe mod Schweiz, Irland og Gibraltar. Der er tre scenarier lige nu, altså hvordan det kommer til at se ud ved en dansk sejr, et dansk nederlag eller en uafgjort mod Schweiz på lørdag.

Sejr over Schweiz:
Hvis de danske drenge vinder over Schweiz, Gibraltar og Irland, så er de EM klar, men hvis det til gengæld bliver til en sejr over Schweiz og Gibraltar, så kan de nøjes med uafgjort mod Irland, da både Irland og Schweiz dermed ikke kan overhale danskerne. Hvis Danmark vinder over Schweiz og Gibraltar, men taber til Irland, så må Irland maks få et point mod Schweiz og Georgien, hvis danskerne skal videre.

Uafgjort mod Schweiz:
Ved uafgjort mod Schweiz, skal Danmark slå Gibraltar og Irland, og hvis dette sker, er de videre, da Irland og Schweiz stadig mangler at møde hinanden, og derfor kan begge hold ikke få maksimum point og overhale Danmark.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Nederlag til Schweiz:
Så ser det for alvor ikke godt ud for Danmark. Ved et nederlag SKAL man slå Gibraltar og Irland, og samtidig med dette, så er Danmark afhængig af, at Irland maks får fire point i deres to kampe mod Schweiz og Georgien. Det ville nemlig sende Irland på 15 point, imens Danmark også ville ende på 15.

Grundet Danmarks resultater i Nations League, så kan de stadig komme med til EM, hvis man ender på en 3. plads i gruppen. Ved en 3. plads, skal Danmark og tre andre lande spille om en plads til slutrunden, hvor det altså kommer til at foregå over to semifinaler, og så en finale, hvor vinderen kvalificerer sig.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top