The perfect guide to the casino

Lionel Messi afslører i interview: Dette er mit bedste mål og min bedste kamp – Gense begge øjeblikke her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Der er ingen tvivl om, at Lionel Messi er en af de største fodboldspillere, der nogensinde har trådt på ind på en fodboldbane.

Den lille magiker fra Argentina har snart spillet 700 kampe for FC Barcelona, og her har han scoret helt vanvittige 604 mål og leveret 244 assists. Tal, som taler for sig selv, og man skulle tro, at det derfor var svært for den 32-årige verdensstjerne, at vælge sit bedste mål og sin bedste kamp. Men netop dette, har han gjort i et interview med RAC1.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Her svarer Lionel Messi, at det bedste mål i hans karriere, er målet i Champions League finalen mod Manchester United. Det er heller ikke mange hovedstødsmål, som Lionel Messi har scoret i sin karriere, og samtidig med den måde bolden bliver headet i kassen på, så er det svært at være uenig. Du kan gense kassen herunder.

Et andet svært spørgsmål, som Lionel Messi fik var at udpege, hvilken kamp i hans karriere, der har været hans bedste præstation. Her valgte Lionel Messi en El Classico kamp fra sæsonen 2010/11, hvor han drev gæk med stort set samtlige Real Madrid-stjerne igennem kampen, og også endte med at score to mål. Blandt andet et mål, hvor han svæver igennem Real Madrids midtbane og forsvar. Du kan gense de to kasser han scorede i den kamp herunder.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top