The perfect guide to the casino

Helt sindssyg kasse: Jens Odgaard saksesparker den i kassen til dansk U-21 sejr – Se den vilde kasse her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Danmarks U-21 landshold, spillede her til aften deres anden kamp i gruppespillet til EM kvalifikation.

Her mødte man Nordirland, som var kommet et smut til Danmark. Danmark slog Rumænien med 2-1 i den første kamp, efter Rumænien endda brændte straffespark i det 93. minut. Nordirland havde før aftenens kamp spillet uafgjort mod Malta og Finland, og derfor var Danmark store favoritter til kampen.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Det viste de da også, da det var Danmark der sad både på chancerne og spillet i 1. halvleg. Danmark skulle også komme foran efter et hjørnespark, da Andreas Poulsen stod i den rigtige situation, og kunne sparke bolden ind. Der kom ikke andre mål i 1. halvleg, og dermed gik danskerne til føring foran 1-0. Det ændrede sig dog i 2. halvleg. Efter et par fine forsøg til Nordirland, og et par fine redninger fra den danske keeper Oliver Christensen, fik Nordirland scoret til 1-1 i det 57. minut, da Jake Dunwoody satte bolden i kassen.

Albert Capellas valgte at lave en dobbeltudskiftning i det 69. minut, da han sendte Jens Odgaard og Magnus Kofod på banen fremfor Carlos Holse og Morten Hjulmand. Det skulle vise sig at være en god udskiftning. Efter Nordirlands scoring havde Jacob Bruun Larsen endnu et farligt frisparksforsøg, som strøg lige over overliggeren. Men i det 86. minut trådte indskiftet Jens Odgaard til, da han på meget flot vis, bankede bolden i kassen via et saksespark, og dermed sikrede Danmark en 2-1 sejr.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Du kan se den vilde kasse her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top