The perfect guide to the casino

Zidane træt af målmandsrygter: Derfor gik Courtois ud mod Brugge

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Real Madrids målmand, Thibaut Courtois, gik ikke ud af Champions League-kampen mod CLub Brugge, fordi han led af præstationsangst. Det var et maveonde, slår træner Zinédine Zidane fast..

Thibaut Courtois blev udskiftet i pausen af tirsdagens Champions League-kamp, hvor Real Madrid var bagud 0-2 efter fæle koks i forsvaret – og hvor man måske også kunne tale om, at målmanden kunne have gjort en bedre figur.

Efterfølgende gik rygterne på, at Thibaut Courtois led af præstationsangst, og at han derfor ikke ville spille færdig i kampen, som iøvrigt endte 2-2. Men det var et maveonde, forklarede træner Zinédine Zidane på et pressemøde fredag.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Han havde det ikke godt. Han forsøgte at spille alligevel, men han kunne kun klare at spille en halvleg. Så måtte han lade sig udskifte. Og det er, hvad der kan ske for enhver, sagde Zinédine Zidane fredag.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Thibaut Courtois er ikke blevet klar til weekendens opgør mod Granada, hvor franske Alphonse Areola skal vogte buret i stedet for den tidligere Chelsea-keeper. Zinédine Zidane kunne ikke sige noget om, hvorvidt der var tale om et permanent målmandsskifte.

– I Real Madrid er der ingen, der er garanteret spilletid. Og vi har to gode målmænd. Men Courtois lider ikke af præstationsangst. Han er mentalt stærk, sagde han.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top