The perfect guide to the casino

Nicklas Bendtner afslører: Var så tæt på at få fed aftale i storklub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er Danmarks lækreste håndboldspiller


Nicklas Bendtner hævder, at han var tæt på at indgå en permanent aftale med Juventus, men en skade gjorde, at det besværliggjorde processen.

Nicklas Bendtner rykkede i 2012 til Juventus på en ét-årig lejeaftale fra Arsenal, og den danske angriber, der på daværende tidspunkt var 24 år, nød tiden i den italienske storklub.

– Juventus var en mega-fed tid i mit liv. Jeg mødte nogle fede personer, og jeg havde en toptræner, og jeg ønskede at være der længere, siger han i et interview med Camilla Martin fra TV3 SPORT.

Han fortæller også, at han var tæt på at få vekslet lejeaftalen til en permanent en af slagsen.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

– Der var tale om et permanent skifte allerede i december, men så fik jeg en lyskenskade, som holdt mig ude i seks måneder. Det gjorde, at situationen blev anderledes.

– Vi aftalte så at vente, og i løbet af sommeren var der nogle andre ting, der spillede ind, som gjorde, at det ikke kunne lykkes, fortæller han til mediet uden at uddybe hvilket ‘andre ting’, der spillede ind.

Nicklas Bendtner vendte derefter retur til Arsenal, hvorefter han blev solgt til Wolfsburg. To sæsoner senere skiftede han til Nottingham Forest, inden Rosenborg hentede ham.

I dag spiller den danske angriber for FC København, hvor han har kontrakt frem til årsskiftet.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top