The perfect guide to the casino

Vildt! Nu er én af de mystiske kvinder, der gav Ronaldo gratis burgere som 12-årig fundet – Se hende her

Foto: Ritzau Scanpix



Én af de mystiske kvinder, der gav Ronaldo gratis burgere som lille, er nu fundet.

Cristiano Ronaldo medvirkede for nylig i et storslået interview med Piers Morgan, hvor man kom helt tæt på den portugisiske superstjerne, og her afslørede han blandt andet, at han som 12-årig, da han spillede i Sporting Lissabon, fik udleveret gratis burgere af tre kvinder, som arbejdede på en McDonald’s tæt på klubbens træningsanlæg.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Han fortalte endvidere, at han gerne ville invitere dem på middag i sit hjem i Torino, som tak for det de gjorde, da han var yngre, men at han ikke har kunne finde dem.

Nu er en af de eftersøgte kvinder dog fundet. Hendes navn er Paula Leca, og hun ringede for nylig til den portugisiske radiostation Renascenca, for at fortælle, at hun var én af de kvinder, som Ronaldo omtalte i interviewet.

– Jeg mindes det stadig engang imellem. Jeg har allerede fortalt min søn om det, men han har altid troet jeg har lavet sjov, for han kunne ikke forestille sig, at hans mor gav Cristiano Ronaldo hamburgere, lød det blandt andet fra Paula, som du i øvrigt kan se et billede af herunder:

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top