The perfect guide to the casino

Solskjær efter chok mod tredjerangshold: Vi skal lære at dræbe kampene

Foto: Ritzau Scanpix



Manchester United er for dårlige til at lukke kampene, erklærede Ole Gunnar Solskjær efter kampen mod Rochdale i Carabao Cu, hvor ‘de røde djævle’ først gik videre efter straffesparkskonkurrence.

Manchester Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjær, var lettet over, at hans hold havde slået Rochdale ud af den engelske liga cup (Carabao Cup), men nordmanden var utilfreds med, at der skulle straffesparkskonkurrence til for at slå holdet fra den tredjebedste række ud af turneringen.

– Vi er for dårlige til at dræbe kampene, sagde Ole Gunnar Solskjær efter kampen ifølge Daily Mirror.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det 17-årige talent, Mason Greenwood, bragte Manchester United foran, men 16-årige Luke Matheson udlignede for Rochdale, da der manglede et lille kvarter af kampen, inden de engelske rekordmestre slog til i straffesparskonkurrencen.

– Vi kommer foran 1-0, som vi har gjort i mange kampe. Og så skal tankegangen altså være, at vi skal op at score det andet mål, sagde Ole Gunnar Solskjær.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Hvis man efter at være kommet foran læner sig tilbage og tænker, at det er godt nok, så er det ikke godt nok. Så risikerer man, at det går, som det gjorde i dag. Det er ikke det, som denne klub handler om, sagde han.

Manchester United møder i turneringens ottendedelsfinale Chelsea på udebane.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top