The perfect guide to the casino

Han kan blive verdens dyreste: SÃ¥ mange penge vil Tottenham forlange for Harry Kane

Foto: Ritzau Scanpix



Tottenham vil absolut ikke af med topangriberen Harry Kane. Og de er parate til at sætte et stort prisskilt på ham.

Ifølge britiske The Telegraph er Tottenham-formand Daniel Levy klar til at sætte en frikøbsklausul på Harry Kane på ikke mindre end 250 millioner pund (2,1 milliarder kroner).

Det vil i givet fald gøre den 26-årige Harry Kane til verdens dyreste fodboldspiller, hvis der er en klub, der vil betale det astronomiske beløb.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Harry Kane har tidligere i sin karriere sagt, at han først og fremmest spiller efter at vinde trofæer. Dem har han ikke vundet i Tottenham, og der er ikke så meget, der tyder på, at det kommer til at ske i denne sæson.

Tirsdag røg Tottenham ud af Carabao Cup til Colchester fra den fjerdebedste række. I ligaen er Tottenham efter seks runder ti point efter førende Liverpool. SÃ¥ er der Champions League, som er en lang og kompliceret turnering. Her lagde London-klubben for med uafgjort ude mod Olympiakos. Og endelig er der FA Cup’en, som først begynder til januar.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Samtidig er der uro i Tottenhams hold, hvor Christian Eriksen, Jan Vertonghen og Toby Alderweireld alle er i gang med sidste år af deres kontrakt. Ingen af dem har travlt med at forlænge.

Forsvinder de tre spillere, mister Tottenham en del af holdets rygrad og skal mere eller mindre begynde forfra, og det kan få konsekvenser fra Harry Kanes side.

Sidste års VM-topscorer har kontrakt med Tottenham frem til 2024.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top