The perfect guide to the casino

Ekspert: Dette GULD-ODDS skal sikre 7.066,00 kr i dag!

En ny uge starter og ekspert HK er klar til at fortsætte hans vanvittige vinderstime. Fra d. 1 – 14 maj lyder overskuddet på 10.330,00 kroner og dette er til tak for Oddsprofit vilde eksperter. Vi skal i denne uge tjene endnu mere end sidst og ekspert HK starter ud med et brag af en kupon.

På dagens kupon har eksperten samlet sine 5 bedste spil til dagens kampe. Vi har blandt andet et vigtigt opgør i Superligaen mellem Randers FC – Viborg. Eftersom AGF spillede uafgjort mod FC Nordsjælland er den gamle hovedstad nu kun 1 point bag AGF og de kan med sejr i aften, snuppe 1. Pladsen.

Lidt senere skal vi en tur til England, hvor Liverpool gæster Leicester. Her har vi at gøre med endnu en vanvittig vigtig kamp. Leicester ligger lige nu som nummer 19 ud af 20 i Premier League og de kan med en sejr i dag, ryge op på en 17 plads! Liverpool har point at indhente, hvis de skal nå Man Utd og indtage 4 pladsen.

Alt i alt nogle vigtige kampe og eksperten har altså fundet det han mener er et GULD-ODDS! Der er enorm værdi i spillet og mon ikke eksperten hiver STORT overskud hjem, igen igen!

ER DU KLAR TIL AT VINDE 7.066,00 KR I DAG? TRYK HER FOR AT SE SPILLET

OVERSIGT

Scroll to Top