The perfect guide to the casino

Odds på dronningens nytårstale: Her er ekspertens bedste spiltips

Nytårsaften holder dronning Magrethe traditionen tro sin årlige nytårstale, og som altid kan du finde et hav af sjove odds på nytårstalen. Hos bookmakeren LeoVegas kan du endda hente dig et 100 kroner risikofrit odds på nytårstalen som ny spiller. Du skal blot oprette en konto, og hvis dit første spil ikke går hjem, får du pengene tilbage kontant.

 

Spil risikofrit på nytårstalen hos LeoVegas >>

 

Hvad siger dronningen i år?

Der er masser af spændende ting at spille på, når det kommer til nytårstalen. Som altid finder du både de realistiske muligheder til lave odds, men også langskud og sjove ting til langt højere odds.

Før du oddser på nytårstalen bør du altid sætte dig lidt ind i, hvad dronningen normalt taler om. Dronningen nævner kun meget sjældent personer, der ikke er i hendes familie. Derfor bør man undgå spil på kendte, politikere og lignende. Dronningen snakker meget om det nære og det danske, og man skal derfor altid kigge på begivenheder, der har påvirket Danmark i løbet af det forgangne år.

I 2022 skete følgende store ting: 1) Danmark afholdt (og vandt) Tour de France, 2) Invasionen af Ukraine, 3) Energikrise og inflation, 4) Dronningens 50 års jubilæum blev afholdt.

Vi anbefaler, at du spiller på følgende ord hos LeoVegas:

  • ‘Kloden’ – Odds 25
  • ‘Familie’ nævnt over 1,5 gange – Odds 1,8
  • ‘Grønland’ nævnt 2.5 gange – Odds 1,9
  • ‘Tour de France’ – Odds 2,0

Regler og vilkår for risikofrit spil

Alle spillere, der ikke tidligere har oprettet sig hos LeoVegas kan benytte det eksklusive tilbud om et 100 kroner risikofrit spil på nytårstalen. Du bestemmer helt selv, hvad du vil spille på, og hvis dit spil ikke går hjem, får du altså dine penge tilbage. Pengene tilbagebetales kontant, og der er altså intet omsætningskrav eller lignende på. Det er kort sagt LeoVegas, der sidder med risikoen imens, at du sidder med muligheden for en gevinst.

Du skal oprette dig via linket i denne artikel for at kunne benytte dig af dette tilbud.

Du skal spille præcis 100 kroner på Dronnningens nytårstale, og dette spil skal være det første, du spiller efter, at du er oprettet. Ellers vil dit spil ikke blive forsikret. Du skal spille præcis 100 kroner på nytårstalen for at det er forsikret.

 

Spil risikofrit på nytårstalen hos LeoVegas >>

OVERSIGT

Scroll to Top