The perfect guide to the casino

Manchester City – Liverpool spilforslag: Her er ekspertens gaveodds

Kamp: Manchester City – Liverpool
Spilforslag: Liverpool-sejr
Odds: 3,80
Bookmaker: Mr Green

 

Følg spilforslaget hos Mr Green her >>

 

Klubfodbolden vender for alvor tilbage torsdag aften, når Manchester City på Etihad tager imod Liverpool i ligacuppen. City går ind til kampen som store favoritter, men gæsterne må bestemt ikke undervurderes i denne kamp, hvor begge hold forventes at spare de største stjerner.

Manchester City ligger i øjeblikket på andenpladsen i Premier League, hvor de er fem point efter Arsenal. The citizens satser benhårdt på at genvinde det engelske mesterskab, og denne cup-kamp har næppe topprioritet for Pep Guardiola. I stedet forventes det, at han vil give flere af sine reserver muligheden fra start. Dermed giver han også flere af sine startende spillere mulighed for at få en lille pause efter en hård VM-slutrunde inden, at det berygtede juleprogram starter i næste uge på Boxing Day. Spillere som Grealish, Bernardo Silva og Alvarez har alle fået forlænget deres ferier, og de kommer derfor ikke i spil i dnene kamp. En spiller, der måske starter til gengæld er selvfølgelig Erling Haaland. Den norske bomber har ikke været til VM, og han bør være ivrig efter at komme i kamp igen efter en måned på træningsbanen.

Liverpool kan også vælge at sætte nogle store profiler i spil til denne kamp. Mohamed Salah har ligeledes ikke været ved VM, og han kan derfor komme i kamp fra start. Derudover ligger Liverpool langt fra mesterskabskampen, og Jürgen Klopp bør være ivrig efter at sikre sig noget medvind. Man skal dog ikke forvente Liverpool i stærkeste opstilling. Højst sandsynligt vil Klopp ligeledes spille med flere normale reserver fra start.

Bookmakerne behandler lige nu denne kamp, som var den mellem de to hold i stærkeste opstilling. Men sådan bliver det bare næppe. Vi forventer en kamp, der bliver meget tættere end dette odds angiver, og vi anbefaler derfor at følge dette spil så tidligt som muligt. Oddset på Liverpool-sejr vil formentlig falde frem imod kampstart i takt med, at der kommer flere og flere indicier ud på startopstillingerne.

 

Følg spilforslaget hos Mr Green her >>

OVERSIGT

Scroll to Top