The perfect guide to the casino

Frankrig – Marokko spilforslag: Vi har fundet gaveodds på semifinalen

Kamp: Frankrig – Marokko
Spilforslag: Over 1,5 mål
Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

 

Onsdagens VM-semifinale står mellem to lande, der har en lang og rig historie bag sig. Frankrig var koloniherre i Marokko, og for nordafrikanerne er dette derfor en gylden mulighed for at hævne sig på franskmændene. Vi forventer en spændende kamp mellem to hold, der er fyldt med selvtillid, hvilket bør blive en opskrift på masser af mål.

Frankrig sikrede sig billetten til semifinalen efter en 2-1-sejr over England i kvartfinalen. Sejren holdt dog hårdt, og havde Harry Kane ikke brændt sit straffespark i de døende minutter, havde Frankrig måske ikke stået i semifinalen i dag. Sket er dog sket, og sejren var da også fortjent. Franskmændene har været ganske suveræne ved denne slutrunde, hvor de er gået fra sejr til sejr. Frankrig bør være det friskeste af de tilbageværende mandskaber, da de sparede spillere i den sidste gruppespilskamp og endnu ikke har været i forlænget spilletid. På dette stadie af turneringen er det en kæmpe fordel, da spillerne efterhånden er ved at være rigtig slidte. Frankrig har derudover heller ingen fravær til denne kamp.

Fravær har Marokko til gengæld masser af. De var ude i en hård kamp imod Portugal i kvartfinalen, og den kostede dyrt på personelfronten. Walid Cheddira er i karantæne efter, at han blev vist ud i kvartfinalen. Derudover er Nayef Aguerd og Romain Saiss begge skadede, imens Noussair Mazraoui og Abdelhamid Sabiri er tvivlsomme. Hakim Ziyech blev skiftet ud imod Portugal, men han forventes at være klar og starte inde. Marokko går ind til kampen uden pres. De har allerede slået alle rekorder for et afrikansk mandskab ved VM, og de ved, at Frankrig er kæmpe favoritter. Men Marokko må på ingen måde undervurderes. De har haft den suverænt sværeste vej til semifinalen af de resterende fire lande, og de er stadig ubesejrede ved denne turnering. De gik videre fra gruppespillet foran både Kroatien og Belgien, og siden er det altså blevet til sejre over Spanien og Portugal. De fortjener i den grad at stå i semifinalen. De har også turneringens bedste defensiv med kun et indkasseret mål i deres fem kampe indtil videre.

Vi forventer en kamp med masser af mål. Fem af Frankrigs seneste seks VM-kampe er gået over 2,5 mål, og de har også scoret mindst to mål selv i fem af de seneste seks. Den eneste kamp, der ikke gik over var kampen imod Tunesien, hvor Frankrig sparede spillere. Odds 2 på, at der kommer over 1,5 mål i kampen her er et kæmpe gaveodds fra ComeOn.

Oddset er et forhøjet odds. Det almindelige odds er 1,36, og det boostede odds kan fås af alle spillere med en ComeOn-konto. Du kan spille op til 100 kroner på det forhøjede odds, og du får din gevinst efter kampen kontant og uden omsætningskrav.

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

OVERSIGT

Scroll to Top