The perfect guide to the casino

Argentina – Kroatien spilforslag: Dette guldodds skal fordoble vores penge

Kamp: Argentina – Kroatien
Spilforslag: Over 1,5 mål
Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

 

Følg spilforslaget hos ComeOn >>

 

Tirsdag aften spilles den første VM-semifinale, når Lionel Messi og Argentina møder Luka Modrics Kroatien. ComeOn har boostet oddset på over 1,5 mål i kampen fra 1,46 til 2,00. Det vil sige, at du får en ekstra høj gevinst, hvis spillet går hjem på dette gaveodds.

Argentina gik videre til semfinalen efter en dramatisk sejr over Holland. Argentinerne måtte ud i straffekonkurrence før, at de kunne sikre billetten til semifinalen. Argentina havde ellers fuld kontrol over kampen, da de sikrede sig en 2-0 føring i anden halvleg. Ligesom imod Australien bakkede argentinerne dog for langt tilbage på banen, og det tillod hollænderne at komme tilbage i kampen. To sene mål sikrede Holland 2-2, og derfor måtte de to hold ud i forlænget spilletid og sidenhen straffekonkurrence. Det Kampen var også en hårdt spillet affære, og Argentina må klare sig uden de to backer Gonzalo Montiel og Marcos Acuna, der begge er i karantæne.

Kroatien var også i straffekonkurrence i kvartfinalen. Her slog de Argentinas ærkerivaler, Brasilien, ud, og de står derfor i semifinalen for anden VM-slutrunde i træk. Kroaterne har dog haft en noget besynderlig slutrunde. Ud af deres fem kampe indtil videre, har de kun vundet den ene – 4-1 over Canada. Ellers er det blevet til uafgjort imod Marokko, Belgien, Japan og altså senest Brasilien. Kroatien har nu været i to straffekonkurrencer i træk, og det bør kunne mærkes i benene. Kroaterne har ikke en bred trup, og de trækker derfor meget på stamspillerne, der sjældent bliver skiftet ud. Flere af disse, som Modric, Brozovic, Perisic og Kramaric, er også ved at være oppe i årene, og de mange og lange kampe slider hårdt.

Vi forventer en tæt kamp, hvor Kroatien nok vil spille lidt afventende. Argentina har været i nogle målrige kampe indtil videre, og vi tror da også, at denne her bliver interessant og målrig. Odds 2 på, at der kommer mindst to mål i kampen er derfor en kæmpe gave fra ComeOn, som vi takker for med åbne arme.

Bemærk at det forhøjede odds er et kampagnetilbud fra ComeOn. Det er tilgængeligt for alle spillere med en ComeOn-konto. Du kan spille op til 100 kroner på det forhøjede odds, og du får din gevinst kontant og uden omsætningskrav.

 

Følg spilforslaget hos ComeOn >>

OVERSIGT

Scroll to Top