The perfect guide to the casino

England – Frankrig spilforslag: Hent eksklusivt gaveodds på kampen her

Kamp: England – Frankrig
Spilforslag: Uafgjort eller Frankrig-sejr
Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

 

Find gaveoddset hos ComeOn her >>

 

Lørdag aften er det tid til et regulært kæmpe brag, når de europæiske stormagter England og Frankrig tørner sammen. De regerende verdensmestre fra Frankrig er favoritter i denne kamp, og de ser da også bedst ud på papiret.

England er gået hele vejen til kvartfinalen uden for alvor at spille sig ud. De havde gode kampe imod Iran, Wales og senest Senegal, men vi har endnu ikke set dem imod en af forhåndsfavoritterne. Derfor er det også svært at vide præcis, hvor gode Gareth Southgates tropper er. De fejlede fælt i Nations League i efteråret, og deres defensiv har da heller ikke for alvor set imponerende ud. Især imod Iran var den ret sløset og gav unødvendige mål og chancer væk. Alligevel er England nu kun en sejr over ærkerivalerne fra Frankrig fra at gentage semifinalen fra 2018, og de vil naturligvis gøre alt for at gå videre. England får også Raheem Sterling tilbage efter, at han missede ottendedelsfinalen.

Frankrig har muligvis været den mest imponerende af de europæiske favoritter – om end det ikke siger så meget. De sikrede videre avancement fra gruppespillet efter to kampe, og dermed kunne de spare alle profilerne i gruppespillets sidste kamp imod Frankrig. Den friskhed kommer franskmændene til gavn nu, hvor benene er begyndt at være slidte. Ligesom England har Frankrig endnu ikke mødt modstandere af højeste kaliber, men de var dog overbevisende imod både Danmark og Polen, der før turnering hørte blandt outsiderne. Holdet lader til at fungere i begge ender af banen, og de bør være bedre og friskere end England.

Frankrig går ind til denne kamp som både regerende verdensmestre og favoritter. Vi forventer, at franskmændene løber med sejren og semifinale-billetten selvom, at det nok bliver en tæt kamp. Odds 2 på, at kampen enten ender uafgjort eller med fransk sejr i ordinær spilletid er en kæmpe gave fra ComeOn, og den tager vi selvfølgelig imod med åbne arme.

Oddset fra ComeOn er et odds boost, hvor du får forhøjet det almindelige odds. Du kan spille op til 100 kroner på det forhøjede odds, og du får din gevinst uden omsætningskrav.

 

Find gaveoddset hos ComeOn her >>

OVERSIGT

Scroll to Top