The perfect guide to the casino

Eksklusivt tilbud: Spil 500 kr. risikofrit på England – Frankrig med LeoVegas

Lørdag aften spiller England imod Frankrig i den sidste af årets fire kvartfinaler ved VM, og den kamp kan du nu få ekstra meget spænding på. Hos LeoVegas kan alle nye spillere nemlig få et risikofrit spil på 500 kroner på kvartfinalen. Det vil sige, at du kan spille 500 kroner på kampen, og hvis du taber, så får du alle dine penge tilbage kontant. Dermed spiller du altså for husets penge, og du kan gå efter en stor gevinst uden risiko for at tabe.

 

Hent dit risikofrie spil her >>

 

Sådan får du 500 kr. risikofrit odds på England – Frankrig

LeoVegas tilbud kan benyttes af alle danskere, der er over 18 år gamle og bosiddende i Danmark. Det eneste det kræver er, at du opretter en LeoVegas-konto, og så kan du altså spille risikofrit på VM-kvartfinalen mellem England og Frankrig. Det er dog værd at bemærke, at tilbuddet kun gælder nye spillere, der ikke allerede er oprettet hos LeoVegas i forvejen.

Har du ikke en konto i forvejen, skal du blot følge trinene forneden for at benytte dig af tilbuddet:

  1. Gå til LeoVegas.dk
  2. Opret konto
  3. Indbetal penge
  4. Spil præcis 500 kr. på vinderen af England – Frankrig før kampstart
  5. Få enten din gevinst eller dine penge tilbage udbetalt efter slutfløjtet

 

Regler og vilkår

Tilbuddet fra LeoVegas er heldigvis dejlig simpelt. Der er dog et par ting, du skal være opmærksom på alligevel. For det første gælder tilbuddet kun nye spillere. Det vil sige spillere, der ikke allerede er oprettet hos LeoVegas.

Derudover skal du spille præcis 500 kroner på kampen for at få det forsikret med pengene tilbage ved tab. Du bestemmer selv, hvor mange penge du indbetaler, men du skal altså have 500 kroner at spille på kampen for. Dit spil er kun risikofrit, hvis du spiller på enten England-sejr eller Frankrig-sejr på 1X2-markedet. Det vil sige, at du ikke må spille på for eksempel draw-no-bet, betbuilders eller lignende.

Det er også vigtigt at huske, at du skal spille på kampen som dit første væddemål. Hvis du ikke gør dette, vil dit spil ikke blive forsikret.

 

Hent dit risikofrie spil her >>

OVERSIGT

Scroll to Top