The perfect guide to the casino

Har vundet stort før: Danmarks skarpeste oddser går efter odds 50 på dagens kampe

Oddsprofits skarpe ekspert, HK, har netop lagt en ny kupon ud på dagens VM-kampe. Her går han efter en gevinst til odds 50, og det vil langt fra være første gang, hvis han hiver den hjem. 

Oddsprofit har gennem hele VM-slutrunden leveret flere store gevinster til sine medlemmer, og i dag går eksperten HK igen efter den helt store gevinst. Han har sammensat en ganske særlig VM-kupon til samlet odds 50. Det vil sige, at et indskud på 100 kroner, kan sikre spillerne 5.000 kroner lige ned i lommen. Og du kan få adgang til kuponen med fire dages prøvemedlemskab hos Oddsprofit.

 

Få kuponen fra Oddsprofit her >>

 

Oddsprofit er en af Danmarks førende spilforslagsservices. Hver dag, året rundt, leverer et panel af skarpe eksperter spilforslag til medlemmerne. Ekspertpanelets evner dækker bredt med blandt andet skarpe tips på NBA, NFL, cykling, eSport og selvfølgelig masser af fodbold. Dermed bliver medlemmerne klædt rigtig godt på til at slå de danske bookmakers med masser af værdispil.

Det er endda muligt at få fire dages prøveperiode hos Oddsprofit som nyt medlem. Det koster blot én krone, og så kan man få adgang til alle de lukrative spilforslag, sjove konkurrencer og masser af anden værdi.

OVERSIGT

Scroll to Top