The perfect guide to the casino

Portugal – Schweiz spilforslag: Gaveodds på VM-braget

Kamp: Portugal – Schweiz
Spilforslag: Mål scoret i første halvleg
Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

 

ComeOn har boostet oddset på, at der bliver scoret mindst et mål i første halvleg af VM-kampen mellem Portugal – Schweiz. Oddset er boostet fra 1,50 til 2,00, og det er altså en regulær gave fra bookmakeren.

Portugal vandt en svær gruppe foran Uruguay, Ghana og Sydkorea. Portugiserne sikrede sig videre avancement allerede efter anden spillerunde, og dermed kunne de spare spillere i den sidste gruppespilskamp imod Sydkorea. Den kamp tabte de, men de friske ben er en kæmpe fordel forud for dette opgør. I Portugal har der været lidt utilfredshed i krogene med Cristiano Ronaldos præstationer, men portugiserne bør alligevel gå ind til kampen med masser af selvtillid. De spillede godt i gruppespillet, og offensivt især er de rigtig farlige. Bruno Fernandes og Bernardo Silva er rigtig fint kørende på midtbanen, så de bør skabe masser af chancer.

Schweiz tog andenpladsen i deres gruppe efter Brasilien efter en højdramatisk affære. Schweizerne har som altid været bundsolide i denne VM-slutrunde, men mange af deres profiler synger på sidste vers. Topniveauet er ikke helt ligeså højt som tidligere, og Schweiz kan få svært ved at matche de toptunede portugisere. Men alligevel kommer de selvfølgelig ikke til at lægge sig ned, og holdet fra alpelandet er bestemt ikke lette at slå uanset hvad.

Vi forventer, at Portugal kommer ud til kampen med fuld knald på. De vil dræbe kampen så hurtigt som mulig og mål i første halvleg bør der komme. Det er to hold med gode offensiver, der står overfor hinanden, og det skal vi udnytte med dette gaveodds fra ComeOn.

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

OVERSIGT

Scroll to Top