The perfect guide to the casino

England – Wales spilforslag: Dette spil sikrer dig stor gevinst

Kamp: England – Wales
Spilforslag: Gareth Bale scorer
Odds: 4,50
Bookmaker: Mr Green

 

Følg spilforslaget hos Mr Green >>

 

Tirsdagens fodboldmæssige højdepunkt står i mellem ærkerivalerne fra England og Wales. Det er et britisk lokalopgør, hvor begge hold stadig har chancen for at gå videre til ottendedelsfinalerne. England er naturligvis kæmpe favoritter, men man må ikke undervurdere de hårdt kæmpende walisere, der vil give alting for at slutte slutrunden af med manér.

England fører gruppen efter fire point i deres to første kampe. De smadrede Iran med 6-2 i deres åbningskamp, og det vil dermed være en gedigen fiasko, hvis de ryger ud. Englænderne er en af de største favoritter til at vinde hele turneringen, og de vil derfor også gå efter at slå Wales. England skal have point på kontoen, og derfor forventes Gareth Southgate selvfølgelig også at stille i stærkeste opstilling tirsdag aften.

Wales skal bruge et mirakel for at gå videre. Det kræver en sejr over England samtidig med, at USA og Iran spiller uafgjort. Det vil sende Wales på fire point og dermed gå videre på bedre målscorer end Iran. Waliserne startede turneringen med at spille 1-1 imod USA, hvorefter det altså blev til et skuffende 0-2-nederlag til Iran. Wales har dog en særlig holdånd, og vi har store forventninger til, at især superstjernen Gareth Bale leverer en god præstation. Selv hvis Wales ikke går videre, vil de være top motiverede til at gå ud med stil, og Gareth Bale er altid fantastisk, når han spiller for landsholdet.

Vi forventer, at England tager sejren, men Gareth Bale, der både sparker frispark og straffespark, har rigtig fine muligheder for at komme på tavlen i denne kamp. Han er Wales’ største stjerne nogensinde, og han plejer at komme til masser af chancer. Odds 4,50 på, at han kommer på tavlen er et rigtig flot odds.

 

Følg spilforslaget hos Mr Green >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top