The perfect guide to the casino

Brasilien – Schweiz spilforslag: Dette gaveodds kan ikke gå galt

Kamp: Brasilien – Schweiz
Spilforslag: Brasilien taber ikke
Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

 

Find det vilde odds hos ComeOn her >>

 

Mandag er det tid til den sidste omgang af kampe i anden spillerunde, og topkampen står klokken 17 mellem Brasilien og Schweiz. Begge hold vandt deres åbningskampe, og det er altså en direkte kamp om førstepladsen i Gruppe G, hvor vinderen vil sikre sig en billet til ottendedelsfinalen.

Brasilien leverede en rigtig god indsats, da de slog Serbien med 2-0 i deres første kamp. Offensiven spillede, hvor især Richarlison skilte sig ud med slutrundens smukkeste mål indtil videre, og defensiven var solid. Der var kort sagt ingen slinger i valsen fra brasserne, der sejrede med deres joga bonito-spillestil på overbevisende vis. Desværre for Brasilien pådrog Neymar sig en ankelskade, og han sidder derfor ude i resten af gruppespillet nu. Sydamerikanerne har dog umiddelbart nok fire power på bænken til at erstatte PSG-profilen på kort sigt med for eksempel Antony, Rodrygo eller Gabriel Martinelli.

Schweiz startede også VM med en sejr, da de slog Cameroun med 1-0 i deres åbningskamp. Sejren kom i hus efter en tidlig scoring i anden halvleg af Breel Embolo, og herefter kørte de rød-hvide den hjem på rutinen. Schweizerne håber nu på, at de kan snuppe gruppens andenplads efter Brasilien, men de vil få det svært i aften. Schweiz har et solidt landshold, men de har ikke tidligere tiders profiler. Xherdan Shaqiri er flyttet til USA, imens Denis Zakaria nærmest aldrig spiller for Chelsea.

Vi forventer, at Brasilien gør kort proces i denne kamp og booker en billet videre. Odds 2 på, at Brasilien ikke taber kampen er en tidlig julegave. Oddset er boostet fra 1,11, hvilket viser, at det er alt for højt og, at værdien er massiv her.

Det er et kampagnetilbud fra ComeOn, der gives til alle spillere. Du skal blot have en ComeOn-konto, og så kan du spille op til 100 kroner på det forhøjede odds 2,00 på Brasilien. Du får din gevinst umiddelbart efter kampen kontant og uden omsætningskrav.

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

OVERSIGT

Scroll to Top