The perfect guide to the casino

Danmark – Frankrig spilforslag: Se dagens guldodds her

Kamp: Danmark – Frankrig
Spilforslag: Over 0,5 mål
Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

 

Find det vilde odds hos ComeOn her >>

 

Efter et skuffende 0-0 resultat i åbningskampen imod Tunesien, skal Danmark nu have revanche imod Frankrig. Vi slog franskmændene to gange i Nations League, og Kasper Hjulmands tropper kan tage førstepladsen i gruppen med en sejr lørdag aften.

Danmark fik ikke den ønskede åbningssejr over Tunesien i tirsdags, men det ene point var bestemt ingen katastrofe. Danmark leverede en solid indsats rent defensivt, og med lidt mere held havde Andreas Cornelius da også sikret os alle tre point. Nu går Danmark så ind til gruppens sværeste opgave imod Frankrig. I Nations League slog vi dem både på ude- og hjemmebane, og Hjulmand ved derfor, hvordan man slår de franske verdensmestre. I begge kampe imod Frankrig skabte vi masser af chancer, og Hjulmand vil have et stort fokus på offensiven igen i denne kamp. Danmark er ikke et hold, der pakker sig ned, så vi skal op og ramme Frankrig på omstillingerne igen.

Frankrig må undvære Balon d’Or-vinderen Karim Benzema, der blev skadet før slutrunden startede. Derfor bliver det med langsomme Olivier Giroud oppe foran, og han er ikke en ligeså stor trussel imod det danske forsvar. Det stoppede dog ikke Frankrig fra at spille en rigtig solid kamp, da de smadrede Australien med 4-1 i deres åbningskamp. Australien ligner dog også gruppens svageste mandskab, og man skal passe på med at lægge alt for meget i den sejr.

Vi forventer, at der bliver scoret mål i denne kamp, og begge hold får skabt masser af chancer. Vores offensiv er for god til at gå to kampe i træk uden at score, især mod et fransk hold, der er klart bedst offensivt. Og Frankrigs hold var on fire rent offensivt imod Australien også, så de bør også have rigtig fine chancer for at komme på tavlen.

Oddset er et kampagnetilbud fra ComeOn, der gives til alle spillere med en ComeOn-konto – nye og gamle. Du kan spille op til 100 kroner på det forhøjede odds, og gevinsten udbetales uden omsætningskrav.

 

Få odds boostet hos ComeOn her >>

OVERSIGT

Scroll to Top