The perfect guide to the casino

Super Bowl 56: Optakt og spilforslag

Da 2021 NFL-sæsonen begyndte, drømte alle 32 franchises om at optræde i Super Bowl LVI. For 30 af 32 hold i ligaen er den drøm blevet til et mareridt. Vi er nede til de to sidste hold, og kun Cincinnati Bengals og Los Angeles Rams kan gøre drømmen til virkelighed.

Cincinnati Bengals gav odds 126 på at vinde Super Bowl inden sæsonen startede, efter at have vundet bare to kampe i 2019 og derefter kun fire kampe i sidste sæson. De har foretaget den hurtigste vending fra det værste hold set ud fra stillingen til at deltage i en Super Bowl nogensinde. De skal møde Los Angeles Rams, som nu bliver det andet hold i træk, der spiller Super Bowl på deres normale hjemmebane.

Det er to hold, der er bygget forskelligt op. Rams sendte på den ene side draft-valg væk for at erhverve anerkendte veteraner som Matthew Stafford, Odell Beckham Jr., Von Miller og Jalen Ramsey, mens Bengals draftede det meste af deres talent og ramte spillere som Joe Burrow, Joe Mixon, Ja ‘Marr Chase og Tee Higgins. Mens Rams er favoritter, har Bengals gjort mere end nok for at bevise, at de fortjener at være i den position, de befinder sig i, men i vejen for et Lombardi Trophy er et erfarent hold i Rams der var i Super Bowl tilbage i 2019 mod Patriots.

Gratis livestream af Super Bowl: Sådan ser du opgøret

Bengals forsvar skal levere for at Bengals vinder

Tabt i al underdog- og comeback-snakken for Bengals er et forsvar, der har hjulpet dem med at trodse odds og sandsynligheder.
Det starter med Sam Hubbard, Trey Hendrickson og BJ Hill. De har givet næring til et pass-rush, der er ansvarligt for otte sacks i dette års playoff. At presse modstanderens QB skaber muligheder for turnovers, hvoraf holdet har syv i tre playoff-kampe, heraf 6 interceptions. Kan de få presset Stafford til at lave en fejl og vinde kampen om turnovers vil det være en god start til hvad der potentielt kan ende i en Super Bowl 56 sejr.

Safety Jessie Bates III er en safety der søger det store spil og lokker Quarterbacken til at gå efter en mand der ikke er så åben som det ligner. De to slutter sig til cornerbacks Eli Apple, Chidobe Awuzie og Mike Hilton i at forstyrre Staffords spil.

Stafford har fire pick-six i 20 kampe i denne sæson. Hvis Hendrickson, Hubbard og Hill kan forstyrre hans momentum, vil der være muligheder for Bengals secondary kan komme ind og lave en interception. Skulle de gøre det, og offensiven kan spille med den frygtløshed, den til tider har vist denne postseason, vil Bengals have mulighed for at tjene franchisen sin første Super Bowl-titel.

Hvad spiller du på Super Bowl? Spil med på kampen hos Bet365

Staffords er nøglen til sejren for Rams

Hvis Stafford har en kamp uden turnovers mod Bengals, vil Rams vinde Super Bowl 56.

Den erfarne quarterback har et fantastisk år og det er samme billede vi ser i playoffs. Når Rams har brug for ham, ser vi han leverer. Hans 40-yard bombe til Cooper Kupp der skabte det spilvindende fieldgoal i divisionsrunden forhindrede et comeback af Bucs og Brady. Hans heltemod i fjerde quarter af NFC Championship-spillet, hvor han bragte Rams tilbage fra at være bagud med 10 point. Med seks touchdowns i playoffs, passingprocent på 72 og med hele 9,1 yards pr. forsøg bliver det at fantastisk angreb Bengals skal forsøge at stoppe søndag.

Super Bowl Pick: Under 48,5 point

Med to forsvar der har hævet deres niveau i playoffs herunder flere turnovers kigger jeg mod underen. Bengals bedste WR1 i Ja´Marr Chase vil blive låst af Jalen Ramsey der er en lock down corner. Med to gode runningbacks i Cam Akers og Joe Mixon ser jeg begge hold forsøge sig med at skabe løbespillet som det også var tilfældet i begge championsship kampe. Med det kampbillede er der langt til 48,5 med tanke på det er en Super Bowl.

Få de bedste odds på kampen lige her

Super Bowl 56 MVP

Scenen er sat til Super Bowl 56. NFC-mesteren Rams møder AFC-mesteren Bengals i Super Bowl LVI søndag den 13. februar klokken 01:30. For første gang nogensinde vil Super Bowl blive spillet hos NFC-mestrene for andet år i træk.

Oddsene for Super Bowl LVI MVP er ude, og det er ingen overraskelse at se Matthew Stafford og Joe Burrow favoriseres. Rams er favoriseret, og det samme er Stafford til odds 2.30. Burrow er ikke langt bagud med 3.25. Disse odds korrelerer med Moneyline for hvert hold; Rams er 1,53 Bengals er 2,65.

Quarterbacks dominerer MVP prisen, med 31 af 55 gange. Running backs og wide receivers har hver vundet prisen syv gange. På den defensive side af bolden har linebackers som position vundet flest gange med fire. Hvis du tror, at Bengals vil trække sig ud som sejrsherre er Burrow til 3.10 et bedre bud end at vælge Bengals.

Skal du se Super Bowl? Spil med på kampen hos Bet365

Sådan fungerer MVP-afstemningen

MVP-afstemning finder typisk sted i presseboksen med mere end fem minutter tilbage af spillet. Det betyder, at mediemedlemmer skal låse deres stemmer fast, mens kampen stadig er i gang med at blive spillet færdig. Det er derfor, quarterbacken så ofte ender med at blive MVP. Mediestemmer tæller for 80 procent af det samlede antal, mens fanstemmer på NFL.com tæller 20 procent. Så du kan også være med at beslutningen.

Modtag flere spilforslag hos Oddsprofit lige her

Bettinganalyse

Med hensyn til, hvem der vinder det i år, afhænger det af, hvordan kampen forløber. Hvis det er tilladt, ville begge hol elske, hvis deres quarterback kan overtage kampen og kontrollere resultatet. Begge quarterbacks har talentet til at gøre det, men ingen af dem kan gøre det alene.

Med den indflydelse Cooper Kupp, Odell Beckham Jr. og Ja’Marr Chase har haft i slutspillet, er det ikke svært at se en af dem tager æren, som Julian Edelman gjorde i Super Bowl LIII eller Santonio Holmes i Super Bowl XLIII. Joe Mixon eller Cam Akers vil utvivlsomt være med i samtalen, hvis du løber for 150+ yards og et par TDs.

Begge hold har et fremragende forsvar, der ikke vil gøre det let for det andet holds quarterback – hvilket åbner døren for, at en forsvarsspiller kan vinde. Det er ikke svært at se Aaron Donald forhindre Joe Burrow i at spille roligt i lommen. Trey Hendrickson vil gøre sit bedste for at få en lignende indvirkning på Matthew Stafford. Trey Hendrickson der kom til Bengals fra Saints har vist han var alle pengene værd efter han blev betalt 60.000.000 $ denne off-season for 4 år.

Vil du have flere spilforslag? Så besøg Oddsprofit lige her

Cincinnati Bengals langskud til at vinde MVP

Hvis du ønsker at styre udenom Joe Burrow, kan den bedste værdi for Bengals være i enten Tee Higgens (34.00) eller Tyler Boyd (67.00), da det er sandsynligt, at Jalen Ramsey vil dække Chase rundt på banen for at lukke ham. ned. Det er muligt at se et scenarie, hvor Higgins eller Boyd har fantastiske plays med 30+ yards grundet Rams forsøg på at lukke ned for Chase.

Los Angeles Rams langskud til at vinde MVP

Jeg synes, at Rams er et hårdt match for bengalerne, især med deres offensive kampe. Aaron Donald (17.00) er den bedste defensive spiller i ligaen, og han kunne tage prisen med hjem, hvis Rams-forsvaret dominerer, og Anders stiller op. Medierne er bekendt med Anders, og hvis Rams-offensiven kæmper, men de stadig vinder kampen, kan Anders få et nik.

På den offensive side af bolden fortsætter Odell Beckham Jr. (26.00) med at skinne for Rams. Han har scoret seks touchdowns i 11 kampe med Rams. Han har i gennemsnit næsten 79 yards pr. kamp i slutspillet, og Bengals’ sekundære kan skæres op af det store spil. Cooper Kupp giver odds 7.00 og da han er Staffords mål nr. 1 er han nok den mest sandsynlige ikke-quarterback til at vinde i år.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit, hvor du modtager daglige spilforslag af nogle af Skandinaviens bedste eksperter.

OVERSIGT

Scroll to Top