The perfect guide to the casino

Thanksgiving Thursday: Raiders @ Cowboys

Dallas Cowboys går ind i denne uge efter at have tabt to ud af de sidste tre kampe.

Heldigvis har Dallas et stort forspring mod resten af NFC East som endnu en gang er tæt på at være ligaens dårligste division. Cowboys tabte til Denver tidligere på måneden, hvilket markerer deres enlige hjemmenederlag i sæsonen. Dak Prescott var ikke på sit bedste i sidste uge, og kastede to interceptions. Samlet set har den 28-årige QB en fantastisk sæson med 2557 pasningsyards sammen med et 20:7 TD til INT-forhold. Prescott har overgået 300 yards mærket ved tre lejligheder i denne sæson.

Cowboys’ forsvar har været fantastisk på det seneste og har tilladt i alt kun 53 point i deres seneste tre hjemmekampe. Forsvarsspillet var bestemt ikke skyld i sidste uge. Forsvaret mod kastet klarer det okay og placeres på en 21. plads i NFL, mens rush-forsvaret er fantastisk og lander på en samlet 10. plads. Dallas er tredje i NFL med et gennemsnit på 29,3 point for sæsonen. De begrænser modstanderen til kun 21,4 point, godt for ottende bedst i ligaen.

Vil du have flere spilforslag? Så besøg Oddsprofit lige her

Raiders burde holde denne tæt på. Cowboys spiller uden Amari Cooper og deres bedste receiver i CeeDee Lamb. Det er deres to bedste receivere, som efterlader et stort tomrum i WR gruppen. Raiders passingforsvar er holdets bedste defensivt. De begrænser modstanderen til kun 220 pasningsyards pr. kamp, hvilket er godt for 10. pladsen i NFL. Husk også på, at Ezekiel Elliot spiller gennem en knæskade. Ikke just en fordel på texanerne.

Desuden er Cowboys samlet set kølet lidt ned for nylig, idet de har tabt to ud af deres sidste tre kampe, inklusive et nederlag mod Broncos i deres seneste hjemmekamp. Las Vegas har haft det svært for nylig, og distraktionerne uden for banen har spillet en faktor, men jeg forventer, at de omgrupperer sig og er klar til denne. Cowboys vil opgive yards i luften, da afleveringsforsvaret er placeret 21. bedst, og Las Vegas er lige efter Dallas med et gennemsnit på 289 pasningsyards pr. kamp.

Thanksgiving Pick: Raiders +7

NFL har besluttet, at denne sæson overhovedet ikke vil give nogen mening, ikke vil følge nogen mønstre, ikke skabe nogen åbenlyse favoritter og som et resultat efterlade os, gamblers, fuldstændig forvirrede. Men underdoggen i dette spil taler til mig. Cowboys har ikke formået at score 21 point i tre af deres sidste fire kampe, jeg ved ikke, hvorfor de pludselig ville være mere i stand til at gøre det uden Amari Cooper eller CeeDee Lamb (hvis det antages, at sidstnævnte er udelukket). Uden deres offensive talent på wide receiver-positionen favoriserer jeg Raiders @+7.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit, hvor du modtager daglige spilforslag af nogle af Skandinaviens bedste eksperter.

OVERSIGT

Scroll to Top