The perfect guide to the casino

Betfair Spillebørs: Prøv helt risikofrit for 550 kroner

Foto: Betfair

Har du hørt om det helt igennem geniale Betfair Spillebørs?

I dag tager vi et kig på Betfairs Spillebørs. Modsat andre bookmakere, så fjernes den margen (hos Betfairs Spillebørs), som andre bookmakere med faste odds har indregnet i deres priser. Betfair kører i stedet med, at man betaler et lille kommissionsbeløb, men det er altså kun på ens gevinster, og det giver en mulighed for, at få et mere effektivt marked, da man oftere får et bedre odds på Betfairs Spillebørs, modsat andre bookmakeres normale marked

PRØV SPILLEBØRSEN FOR 550 KR RISIKOFRIT

Når vi oddser, kan vi nogle gange gøre det med målet om at sælge vores væddemål, før det er slut. Betfair-markedet er lidt anderledes modsat andre bookmakere. Her kan købere og sælgere få deres spil ‘matchet’, vis de kan blive enige om et odds på, at begivenheden man spiller på, enten sker eller ikke sker. Hvis man derfør er ‘køber’ på Betfair-markedet, så er det oddsene/priserne i den blå kolonne, som man skal holde øje med. Priserne i blåt er nemlig blevet tilbudt af ‘sælgere’, imens dem i lyserødt er priser efterspurgt af købere. Så er der også ‘back betting’ og ‘lay betting’. Back betting er, at man spiller på at noget vil ske, fx at enten FCK eller Brøndby vinder aftenens kamp. Lay betting er modsat dette, at man spiller på noget der ikke sker. Hvis man fx spiller på Brøndby sejr i aften, så vinder man sit spil, hvis Brøndby taber eller spiller uafgjort, altså ligesom dobbeltchance fra andre bookmakere.

FLERE MÅDER AT SPILLE – FLERE MÅDER AT VINDE

Spillebørsen er lidt anderledes andre former for bookmakere, men når man først har sat sig ind i det, så fungerer det rigtig godt, da muligheden for at sælge, eller få gode odds tit kan være bedre, end på det helt store bookmakeres marked. Lige nu kan nye spillere prøve Spillebørsen risikofrit for 550 kr. Alt du skal gøre er at tilmelde dig børsen med tilmeldingskoden ”FEO219”, placere et kontant spil på 550kr. Hvis du taber dit første spil får du pengene tilbage kontant.

Du kan oprette en konto lige her.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top