The perfect guide to the casino

Kæmpe FCK-talent: Jeg spillede poker til langt ud på natten, meldte afbud til træning og blev kylet på reserveholdet

Det tidligere FC København-talent Jamil Fearrington fortæller, at han ofte spillede poker til langt ud på natten, hvilket betød, at han kunne komme op til træning den efterfølgende dag. Det fik ham degraderet til reserverne.

Jamil Fearrington havde i 2006 muligheden for at slå igennem på FC Københavns førstehold, men det endte ikke, som han havde håbet.

Fester og poker ødelagde det for den dygtige højreback. Det fortæller han i et hudløst ærligt indlæg til spillerforeningen.dk.

– Jeg brugte flere og flere penge, jeg ikke havde, for at følge med mine holdkammerater og for at imponere folk, der i virkeligheden ikke betød noget for mig. Jeg begyndte at se på, hvordan jeg ellers kunne tjene nogle hurtige penge, så gælden ikke voksede yderligere. En af de måder var online poker. Det foregik oftest om natten.

Læs også: Iskold Ståle: Ung profil blev til fyld efter at have været i byen tæt på kamp

– Bevares, jeg havde da nogle store gevinster, men poker og andre natlige aktiviteter fik hurtigt vendt rundt på nat og dag, hvilket ofte gjorde det vanskeligt at komme op til træning. Jeg havde nok flere afbud til træning på et halvt år i FCK, end jeg har haft de seneste fem år. Det kulminerede med et opkald fra CV, som, efter endnu et afbud, orienterede mig om, at jeg efter nytår ville blive rykket ned på reserveholdet, indtil jeg kunne overbevise dem om, at jeg hørte til på førsteholdet igen.

Højrebacken er i dag 30 år, og han spiller for Brønshøj.

Læs også: Er en stor stjerne i udlandet og har spillet 37 U-kampe for Danmark: Nu er han tabt for Danmark

Leave a Comment

OVERSIGT

Scroll to Top