The perfect guide to the casino

Aakjær bedømmer: Her er Rundens Hold i Premier League

Torben Aakjær har atter været med tasterne og bedømt Rundens Hold i Premier League. Se det her.

Med sejre til begge Manchester klubberne samt Chelsea, og omvendt ingen til de 2 forfølgere, etablerede toppen sig yderligere i en runde, hvor Liverpools nederlag til bundproppen med afstand var det mest overraskende resultat, og måske det første varsel på den manglende bredde i Klopps trup, hvor alle ellers var til rådighed på de offensive pladser, men manglende effektivitet, og godt målmandsspil af rundens bedste keeper, Fabianski, resulterede i 3 nærmest livsvigtige point til hjemmeholdet, mens Liverpool tabte et vigtigt skridt i topstriden, hvor det ikke mindst for dem handler om at hænge på i top 4 striden.

Heldigvis for Liverpool kan man sige var det at også Tottenham dummede sig, mens Arsenal med sin 4-1 sejr hjemme over Crystal Palace igen fik kontakt med i hvert fald Tottenham, og Wenger kan nu igen skimte CL pladserne, men det kræver stabilitet at komme derop, og det er ikke just Arsenals speciale i denne tid.

Rundens spiller var Sergio Agüero, der i sin Premier League kamp nummer 200 for Manchester City, scorede alle sit holds 3 mål,
i 3-1 sejren over Newcastle, og den lille argentiner har nu scoret imponerende 138 mål i alt for de blå fra Manchester. I sæsonens topscorer konkurrence er han nu på 3`de pladsen med 16 scoringer, bag Liverpools Salah der står noteret for 18 mål, mens Kane, der også i denne runde scorede, er oppe på 21 mål.

På assist siden er det minsandten også folk fra Manchester City der dominerer, nemlig duoen Sane og De Bruyne, der hver har serviceret deres medspillere med 10 målgivende afeveringer, akkurat foran Pogba og holdkammeraten Silva med henholdsvis
9 og 8 stk.

Ellers var det værd at bemærke at Southampton, der altid har været lovprist for sit talentarbejde, gav debut til Obafemi på blot 17 år og 199 dage, hvilket betyder at han nu er næstyngste spiller fra Southampton der har fået sin debut i Premier Leagues historie, kun overgået af Luke Shaw, der fik sin debut som 17 årig og 116 dage.

Dansker præstationerne denne runde så således ud (karakter skala fra 1-10):

1. Kasper Schmeichel (7)
Glimrende kamp af den lille dansker, der denne gang også havde overskud til flere fine igangsætninger, og langt de fleste af hans udspark havde adresse på en medspiller. Han kom til kort et par gange i luftspillet i dette lille felt, men lukkede dog ingen scoringer ind, så han har givetvis været yderst tilfreds efter Leicesters 2-0 sejr.

2. Andreas “AC” Christensen (6)
Spillede en fin kamp, men måtte udgå med en hovedskade, som forhåbentlig ikke er alvorlig. Spørgsmålet er nu om en af konkurrenterne, herunder ikke mindst Luiz, snupper pladsen fra danskeren i dennes fravær.

3. Jonas Lössl (6)
Der var både gode og mindre gode ting fra den lange dansker, men da han og Huddersfield tabte 0-2, vil man givetvis primært huske målene der gik ind bag ham, selvom han reelt var uden chance ved begge scoringer.

4. Mathias “Zanka” Jørgensen (6)
En stort set anonym indsats i et forsvar, der begynder at se noget slidt ud. Havde et par fine fremstød, men tabte også nogle direkte dueller, så en la la karakter midt imellem det hele må være udfaldet.

5. Pierre-Emile Højbjerg (5)
Har nu været med i en håndfuld kampe i streg, men holdet taber og taber, og denne kamp var bestemt ikke imponerende hverken fra hans eller holdets side af, så jeg kunne godt forestille mig at han røg ud i den næste kamp, da der tydeligvis mangler speed i stængerne, og når hans kompetence, afleveringerne, ikke sidder i “skabet”, er han ikke meget bevendt.

Christian Eriksen sad udenfor med sygdom, mens Billing stadig er skadet. Situationen omkring Haugaard og Lindegaard er status quo – splinter i rumpetten!

Ugens hold:
Målmand: Lukasz Fabianski (Swansea).
Nærmeste konkurrenter: Willy Caballero (Chelsea) og Karl Darlow (Newcastle).

Forsvar: Moritz Bauer (Stoke City), Harry Maguire (Leicester), Phil Jones (Manchester United) og Alexander Zinchenko (Manchester City).
Nærmeste konkurrenter: Alfie Mawson (Swansea) og Ashley Young (Manchester United).

Midtbane: Kevin De Bruyne (Manchester City), Mesut Özil (Arsenal), Jack Wilshere (Arsenal) og Eden Hazard (Chelsea).
Nærmeste konkurrenter: N`Golo Kante (Chelsea), Mark Noble (West Ham), Granit Xhaka (Arsenal), Willian (Chelsea), Leroy Sane (Manchester City) og Riyad Mahrez (Leicester).

Angreb: Sergio Agüero (Manchester City) og Jamie Vardy (Leicester).
Nærmeste konkurrenter: –

OVERSIGT

Scroll to Top