The perfect guide to the casino

Julen i Premier League – Runde 20, 21 og 22

Julen er afsluttet, og mange Premier League-kampe er afviklet. Torben Aakjær har fremhævet de bedste præstationer.

Vanen tro bød Julen på et væld af kampe i ligaen, og “Ugens hold” er denne gang et sammensurium af 3 afviklede runder efter Juleaften, sluttende med gårsdagens opgør mellem Tottenham og West Ham, som i øvrigt endte 1-1, efter at West Ham ellers længe så ud til at snuppe alle 3 point fra “storebror”, der “helt efter bogen” er gået mere eller mindre i stå, eller i hvert fald er særdeles ustabile, men som dog trods alt fik 7 ud af 9 point i disse 3 kampe, hvilket er bedre end længe set, og det holder akkurat holdet inde i kapløbet om de vitale pladser i toppen, hvor Manchester City, til trods for det uventede point tab mod Crystal Palace, stadig er markant i udbrud, og det er svært at se hvem der skal nå Peps stormtropper.

I det hele taget skrabede de 6 store klubber pænt med point til sig i de 3 kampe, hvilket illustreres ved at Liverpool fik 9 point
Manchester City, Tottenham og Chelsea fik hver 7 point, mens Manchester United og Arsenal fik hver 5 point.

Som det fremgår var Liverpool forrygende igennem Jule programmet, og har nu sat sig fast på 4 pladsen, men kan ane både Chelsea og Manchester United længere oppe, så mon ikke Klopp og Co går “all in” i bestræbelserne på at snuppe 2 pladsen, selvom det kan blive svært såfremt holdets store stjerne, Coutinho, sælges her i januar, som mange rygter går på, men med Salah i topform, og en ny stor mand i forsvaret i skikkelse af rekord indkøbet Van Dijk, kan det være bredden alligevel holder hjem.

Dansker præstationerne disse 3 runder så således ud (karakter skala fra 1-10):

1. Christian Eriksen (8)
Var flyvende i det to første kampe, hvor Tottenham vandt dem begge, mens han var direkte dårlig i den seneste, men alligevel var det nok til markant at blive den bedste dansker i det tætte program, og endda nok til at komme på “Ugens hold”. Godt at se at han måske igen er kommet i topform, efter en skidt december måned.

2. Jonas Lössl (7)
Også en fin Juleperiode for danskeren, der tilmed blev månedens spiller i Huddersfield, og generelt har gjort det fint indtil videre i sin debutsæson, selvom der dog har været enkelte smuttere.

3. Pierre-Emile Højbjerg (6)
Tre stabile kampe på stribe, hvor han ikke gjorde meget forkert, heller ikke meget super godt, men simpelthen spillede en slags “main stream” bold, med sikre pasninger, og fine løb. Er måske ved at kæmpe sig retur i startopstillingen, men skal nok til at speede lidt op, såfremt han skal med i den danske VM trup.

4. Kasper Schmeichel (5)
Fortsætter den dårlige form, og selvom man måske ikke lige kan sætte en finger på konkrete fejl, så redder han heller ingen specielle ting, og sætter stadig angrebene dårligt op, hvilket især Vardy lider under.

5. Andreas “AC” Christensen (5)
Lang fra den bedste Juleperiode for feltets yngste dansker. Var overhovedet ikke med i de to første kampe, og i den tredje, hvor Chelsea spillede remis mod Arsenal, så han bestemt ikke stærk ud. Spændende at se om Chelsea køber ind til den plads her i januar, hvilket nok bliver nødvendigt, såfremt Conte ikke vil miste top 2-3 pladsen.

Phillip Billing er stadig skadet, mens Lindegaard og Haugaard formentlig helt har glemt at de rent faktisk er målmænd!

Ugens hold:

Målmand: Asmir Begovic (Bournemouth).
Nærmeste konkurrenter: Jonas Lössl (Huddersfield), Mat Ryan (Brighton), Ederson (Manchester City) og Jack Butland (WBA).

Forsvar: Timothy Fosu-Mensah (Crystal Palace), Wesley Hoedt (Southampton) og Angelo Ogbonna (West Ham).
Nærmeste konkurrenter: Marcos Alonso (Chelsea), James Tomkins (Crystal Palace), Hector Bellerin (Arsenal) og Trent Alexander-Arnold (Liverpool).

Midtbane: Tom Cleverley (Watford), Kevin De Bruyne (Manchester City), Christian Eriksen (Tottenham) og Philippe Coutinho (Liverpool).
Nærmeste konkurrenter: Paul Ince (Huddersfield), Cesc Fabregas (Chelsea), Fernandinho (Manchester City), Mesut Özil (Arsenal), Pedro Obiang (West Ham), Alex Oxlade-Chamberlain (Liverpool), Dele Alli (Tottenham), Willian (Chelsea), Jesse
Lingard (Manchester United), Johan Berg Gudmundsson (Burnley), N`Golo Kante (Chelsea), Riyad Mahrez (Leicester), David
Silva (Manchester City) og Joe Allen (Stoke).

Angreb: Harry Kane (Tottenham) og Mohammed Salah (Liverpool).
Nærmeste konkurrenter: Roberto Firmino (Liverpool), Raheem Sterling (Manchester City), Alexis Sanchez (Arsenal), Pedro (Chelsea), Ryan Fraser (Bournemouth), Wilfried Zaha (Crystal Palace) og Andy Carroll (West Ham).

OVERSIGT

Scroll to Top