The perfect guide to the casino

Ekspert: Her er Rundens Hold i Premier League – Denne dansker var bedst

Runde 7 er slut i Premier League, og Torben Aakjær har til footy.dk sat Rundens Hold, mens han giver sit bud på den bedste dansker.

Torben Aakjær har i mange år arbejdet som først elite-ungdomstræner i Danmark, og de seneste 10 år som scout og rådgiver, hvor han har været ansat i Herfølge BK, Hamburger SV, Manchester United, og aktuelt brasilianske Sport Club Corinthians Paulista. Herudover arbejder han for et par unavngivne tyske klubber med scouting i Europa.

Han har skrevet nedenstående og indholdet repræsenterer kun forfatterens holdning.

_________________________________________________________________________

Resultaterne fra rundens kampe:
Huddersfield – Tottenham 0-4
Bournemouth – Leicester 0-0
Manchester United – Crystal Palace 4-0
Stoke City – Southampton 2-1
WBA – Watford 2-2
West Ham – Swansea 1-0
Chelsea – Manchester City 0-1
Newcastle United – Liverpool 1-1
Everton – Burnley 0-1
Arsenal – Brighton 2-0

Manchester klubberne fortsætter deres fantastiske form, og efter at Chelsea og Liverpool snublede, er Pep og Mourinhos drenge nu 5 point foran nærmeste modstandere.

Manchester City var ellers på en særdeles vanskelig opgave i London, hvor modstanderen var de forsvarende mestre, som havde danske “AC” i det centrale forsvar pga. karantænen til Luiz. “AC” gjorde det fornuftigt defensivt, men bidrog som resten af Chelsea forsvaret ikke med noget synderligt offensivt, og sejren til City var helt fortjent, og kunne sagtens have været på mere end det ene mål som De Bruyne scorede. Citys bysfæller, United, pulveriserede umulige Palace, som stadig ikke har hentet point eller scoret et eneste mål efter nu 7 runder, og selvsagt er placeret ubehjælpeligt sidst i rækken. United foldede sig langt fra ud i den kamp, hvor især kantede Fellaini var stærk, og udover 2 mål, var her, der og alle vegne, og fortjent blev kåret til MOM.

Ellers er det værd at bemærke at Eriksen og Tottenham fik en stor sejr over Huddersfield, hvor Zanka og Lössl var pinligt dårlige, mens Burnley chokerede de fleste med deres sejr i Everton, hvor manager Koeman efterhånden må være svært fyringstruet.

En dansker rangering baseret ud fra runde 7 ser således ud:
1. Andreas “AC” Christensen
2. Christian Eriksen
3. Kasper Schmeichel
4. Philip Billing
5. Mathias “Zanka” Jørgensen
6. Kasper Lössl
Pierre-Emile Højbjerg fik ingen spilletid.

Ud fra resultater og individuelle præstationer har jeg sammensat nedenstående “Ugens hold”:

Målmand: Fraser Forster (Southampton)
Kæmpen sørgede med stærkt målmandsspil for at nederlaget ikke blev større til Stoke, og selvom der gik 2 mål ind bag ham, var der reelt ikke nogen tvivl om hans udtagelse til “Ugens hold”.

Nærmeste udfordrere: Ederson (Manchester City).

Forsvar: Kyle Walker (Manchester City), Kurt Zouma (Stoke City), James Tarkowski (Burnley), Wes Morgan (Leicester)
og Ben Davies (Tottenham).

Jeg har valgt et 3-mands centralt forsvar med et par høje wing backs til denne udgave af “Ugens hold”, og midterste mand bliver stærke Tarkowski, der efterhånden er hyppigste gæst på mine hold. Igen styrede kløgtigt spillende Burnley spiller sit forsvar, denne gang i den flotte 1-0 udebane sejr over kriseramte Everton. Hans makkere bliver Zouma, der som bekendt er udlønt fra Chelsea til Stoke, og Morgan fra Leicester. Kanterne er Walker i højre side og Davies i den venstre. Især Walker var forrygende med sine utallige raids for ustyrlige Manchester City.

Nærmeste udfordrere: Stephen Ward (Burnley), Andy King (Leicester), Alfie Mawson (Swansea), Jose Holebas (Watford) og Ashley Young (Manchester United).

Midtbane/kanter: Jeff Hendrick (Burnley), Marouane Fellaini (Manchester United) og Kevin De Bruyne (Manchester City).
En 3-mands midtbane med Hendrick og Fellaini som de styrende kræfter bag De Bruyne, som med sit pragtmål var med til at sikre Manchester City endnu en vigtig sejr. Hendrick og Fellaini scorede også i weekenden, og begge afgørende elementer i deres respektive holds sejre.

Nærmeste udfordrere: Steven Defour (Burnley), David Silva (Manchester City) og Andy King (Leicester).

Angreb: Richarlison (Watford) og Harry Kane (Tottenham).
Watfords unge brasser Richarlison kan godt gå hen og blive en af sæsonens helt store åbenbaringer, og den 20 årige angriber scorede i weekenden sit 3`de mål, og var slet ikke til at styre for WBA`s forsvar, ligesom man så i endnu mere udpræget grad med formstærke Kane, der smækkede 2 kasser ind bag sagesløse Huddersfields forsvar, hvor danske Lössl ikke så for heldig ud.

Nærmeste udfordrere: Marc Pugh (Bournemouth), Alexis Sanchez (Arsenal), Marcus Rashford (Manchester United) og Raheem Sterling (Manchester City).

OVERSIGT

Scroll to Top