The perfect guide to the casino

Blog: Bliver 2017 Bendtners år?

Skal 2017 blive Nicklas Bendtners år? Footy.dk’s blogger Torben Aakjær analyserer nærmere.

Vores alle sammens enfant terrible, Amar`drengen pr. excellence, Nicklas Bendtner, er som bekendt ansat i Nottingham Forest, en klub som i 70èrne og de tidlige 80ère var blandt Englands, og i et par tilfælde, tilmed Europas bedste, men siden hen er det i den grad gået ned af bakke, og klubben har ikke været i Englands bedste fodboldrække siden 1998/99, hvor det endda kun blev til den ene sæson efter oprykning, og ligeså hurtig nedrykning, og siden da har man henslæbt tilværelsen i altovervejende næstbedste række, men i 3 sæsoner tilmed helt nede i 3`de bedste række.

Aktuelt er klubben i 1 Division, hvor holdet roder rundt i den nedre halvdel, og selvom ambitionerne er store, er pengene små, hvilket var en af årsagerne til at man valgte at købe en så ukurant spiller, som Bendtner, der kom til klubben 7.9.16 kvit og frit, da han decideret var blevet fyret af sin tidligere arbejdsgiver, Wolfsburg, efter endnu en turbulent periode i sin på daværende tidspunkt femte klub, siden han blev seniorspiller.

Vi har alle fulgt hans eskapader på, og især uden for banen, og øgenavnet Lord Bendtner klæber til den snart 29 årige spiller, om han bryder sig om det eller ej.

De fleste normale, velfungerende, veltænkende og blot nogenlunde fornuftige mennesker ville, med den forfærdelige historik Bendtner har, gøre alt hvad der stod i ens magt for at ændre på tingene, ikke mindst her hvor karrieren så småt er ved at rinde ud. Han fylder 29 år om knapt 3 uger, er ikke i nærheden af det danske landshold, og henslæber nu tiden i en trist del af England, givetvis til den laveste løn han har haft siden sin første seniorkontrakt i Arsenal. Rygter siger omkring 7-8 mill. årligt excl. bonus. Bevares bestemt en acceptabel gage, men med det forbrug af biler, sprut, damer, såkaldte venner/rygklappere, lejligheder og dyre rejser som han som bekendt har, så får de penge meget hurtigt ben at gå på.

Har ikke leveret i år

Men hvordan har han så klaret sig i Forest? Tjaa, lad det være sagt med det samme, ikke specielt godt, til trods for at han faktisk har fået pænt med spilletid. Helt præcist har han medvirket i 11 af de 18 mulige ligakampe, siden han tiltrådte i september, han har scoret 2 mål, og fået fuld tid 2 gange. Ellers er han blevet skiftet ind/taget ud, og har som bekendt også været ude med en skade, der varede 5 kampe.

Helt præcis har han fået 579 minutter ud af mulige 1176 (herfra er fratrukket de 450 minutter som vedrører skadesperiodens 5 kampe).

I de fleste kampe har han fået karakterer svarende til bund 3 på holdet, et par gange har han endda skrabet bunden, og hovedparten af de hårdt prøvede fans, har allerede opgivet ham, i det hans dvaske attitude, beskedne løbe pensum, og ofte sure miner, ikke just er noget der giver det helt store point på de kanter.

Skal vi så tro på ham i det nye år? Bliver 2017 omsider året, hvor Bendtner, der vel også savner landsholdet, hvor han dog havde en vis status, ikke mindst under hans “sted” far Morten Olsen.

Nej jeg tror bestemt ikke 2017 bliver meget anderledes, end hvad vi har set i hans hidtidige karriere. Jeg føler mig overbevist om at den store gut med rødderne fra Amar` generelt er færdig som fodboldspiller på selv beskedent niveau, og han skal være virkelig heldig såfremt han går den 2 årige kontrakt ud i Forest, for man kan sige meget om klubber i Englands næstbedste række, men tålmodighed med typer som Bendtner, holder sjældent længe.

Sorry Bendtner!

Skriv en kommentar

OVERSIGT

Scroll to Top