The perfect guide to the casino

Fie Laursen lægger sig ud med endnu en Paradise-babe: ‘Hun er alt for opmærksomhedskrævende’

Fie Laursen fortsætter sin fight mod paradisoer.

Fie Laursen har deltaget i ‘Divaer i Junglen’, hvor hun blandt andet er dernede med Caroline Petersen, som hun har haft flere bitchfights med.

Nu lægger hun sig ud med endnu en paradiso. Maja Bruun Bebe får svunget den store økse mod sig, for hun er ifølge Fie Laursen alt for opmærksomhedskrævende.

– Jeg har ikke noget imod Maja, som er med. Vi havde det faktisk rigtig godt sammen dernede. Men, vi snakker ikke sammen herhjemme, kun til events på selve programmet. Det er dog vigtigt for mig at udtale at jeg absolut intet har imod hende som person. Hun er sød. Men grunden til jeg ikke snakker med hende har faktisk ikke noget at gøre med programmet, det vil i nok tro når i ser programmet … Men, jeg har valgt ikke at forsætte kontakten fordi jeg synes hun snakker for meget om det med at blive kendt og få følgere. Det virker til, det er det eneste der køre igennem hendes tanker og det kan jeg ikke lide. Hver gang vi har snakket, har det handlet om at få flere følgere og blive mere kendt. Personligt vil jeg bare ikke udnyttes eller være veninder med folk der hungre så meget efter opmærksomheden. Jeg er bange for det bliver overfladisk at man snakker sammen, derfor holder jeg mig til mennesker der ikke er så ivrige efter fame og followers, lyder det fra hende på bloggen.

Maja Bruun Bebe og Fie Laursen har også før været i totterne på hinanden, da Fie kyssede med Majas flirt, Jonas Ptak.

OVERSIGT

Scroll to Top