The perfect guide to the casino

Brøndby-profil flexer vild sixpack, men bliver ristet af sine fodboldvenner: Spænder så meget, at du lægger en dej i bukserne

Svenn Crone står skarpt, men bliver ristet.

Svenn Crone er på ferie i Thailand og Brøndby-profilen har smidt lidt lækkert til Instagram. Det bliver kommenteret med det samme af hans fodboldvenner.

Læs også: PSG-stjerne indrømmer: Jeg er utilfreds

Du kan se kommentarerne til billedet her:

Læs også: FC Midtjylland bekræfter: Vi er meget tæt på at sælge ham til udenlandsk klub

Følg Svenn Crone på Instagram her.

Svenn Crone er en dansk fodboldspiller, der spiller for Brøndby IF. Han har repræsenteret Danmark på alle ungdomslandsholdene for sin aldersgruppe. U19-anføreren blev i sommeren 2014 rykket op til seniortruppen. Han fik debut for Brøndbys førstehold i en pokalkamp mod Fremad Amager den 29. oktober 2014, og den 27. november samme år forlængede han sin kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2017. Han blev den 2. februar 2015 på transfervinduets sidste dag udlejet for et halvt år til Brønshøj Boldklub i 1. division. Han fik sin debut i Superligaen for Brøndby den 13. marts 2016, da han blev skiftet ind i det 46. minut i stedet for Martin Ørnskov i en 1-0-sejr hjemme over Randers FC. Han fik efterfølgende tre kampe i Superligaen i dette forår, og i sæsonens andensidste runde startede han for første gange inde og spillede alle 90 minutter i en kamp mod Hobro IK, skriver wikipedia.

Læs også: Er Zlatans karriere forbi? Foruroligende nyt slipper ud af Old Trafford

OVERSIGT

Scroll to Top