The perfect guide to the casino

69-årige Sven-Göran Eriksson: Hvorfor kan man ikke have flere kvinder samtidig? Det er kun utroskab, hvis man er gift

Sven-Göran Eriksson er lidt af en player.

Man kan ikke være utro, hvis man ikke er gift. Det er trænerlegenden Sven-Göran Erikssons mantra, som har fulgt ham gennem livet. Det fortæller han i et stort i interview med den svenske avis Expressen.

Læs også: Mbappe klar til Real Madrid-skifte – Men her er hans krav

IFK Göteborg, Benfica, Roma, Fiorentina, Sampdoria, Lazio, England, Manchester City, Mexico, Leicester City er nogle af de klubber og lande han har trænet siden 1997 og helt frem til i dag, hvor den 69-årige legende siden 2013 har været i tre forskellige kinesiske klubber.

Læs også: Kenneth Zohore er blevet et monster i Cardiff – Nu vil denne engelske klub købe ham

Særligt da han var landstræner for England var der meget opmærksomhed på hans person, og det var her, at det kom frem, at han så andre damer end sin partner.

– Hvis News of the World aldrig havde aflyttet min telefon og læst mine sms’er, så var det aldrig kommet frem. Det er jeg sikker på. Men det er sandt, at jeg mødte mange kvinder, men det er så også det. Jeg var aldrig utro mod Nancy, eftersom vi ikke var gift. Sådan ræssonerer jeg, men sådan så den engelske presse ikke på det, siger Eriksson til avisen.

Læs også: Patrick Brylov har scoret Danmarks dejligste kvinde – Se hendes to frække bikinibilleder her

Træneren er også ganske kølig omkring, hvor mange affærer, som ikke blev opdaget.

– De allerfleste. Hvorfor kan man ikke have flere kvinder samtidig? Det er ikke et godt svar, men jeg har jo så let ved at blive forelsket, lyder det videre.

Eriksson er i øjeblikket ledig på jobmarkedet, men danner privat par med en ung kæreste, som bor i Panama.

OVERSIGT

Scroll to Top