The perfect guide to the casino

CHOK: Kjær sender Schmeichel til denne Premier League-klub


Kasper Schmeichel sættes lige nu i forbindelse med et skifte væk fra hans nuværende klub, Leiceister, og nu tager rygterne altså til.


Thibaut Courtois bliver i disse dage kædet sammen med et skifte til Real Madrid, og hvis man skal tro BT’s Premier League-ekspert, Peter Kjær, så kan den danske landsholdsmålmand godt afløse Courtois i Chelsea.

Læs også: Transferbombe: Roma køber dyr FCK-stjerne

– Det er en fornuftig tankegang fra Chelseas side. Kasper Schmeichel er en af de bedste målmænd. Det har han bevist gang på gang de senere år. Og hvis Chelsea mister deres nuværende målmand Thibaut Courtois, så er det jo en logisk tankegang at få en rigtig dygtig målmand, som har en kæmpe erfaring i Premier League.

Læs også: Storsalg fra Heden: Har solgt Dominick Drexler – Her er prisen

Peter Kjær fortsætter:

– Alle grønne lamper lyser. Jeg tror ikke, at Kaspers aktie kan stå bedre. Og jeg har svært ved at se, at den kommer til at stå bedre på noget andet tidspunkt i hans karriere, fordi han har haft så opadgående en kurve, som kulminerer med VM. Jeg siger ikke, at det er nu eller aldrig. Men det er i hvert fald nu, at hans aktie står bedst, siger den tidligere landsholdsmålmand og nuværende fodboldekspert.

Læs også: Kan du huske Djiby Fall? Nu er angrebslegenden på vej til denne Superliga-klub

OVERSIGT

Scroll to Top