The perfect guide to the casino

Schmeichel vil væk fra Leicester – På vej til storklub


Den danske landsholdmålmand kan snart være fortid hos Leicester.


Kasper Schmeichel spillede en fantastisk VM-slutrunden for Danmark i Rusland, og det har nu medført stor interesse fra Premier League-giganten Chelsea.

Chelseas målmand, Thibaut Courtois, sættes i disse dage i kraftig forbindelse med et skifte til Real Madrid, og såfremt det bliver en realiet, så står den danske målmand eftersigende højt på blokken i Chelsea, hvis man skal tro Sky Sports og den kendte ‘transferjournalist’ Duncan Castles, der fortæller i podcasten The Transfer Window, at han har hørt, at Kasper Schmeichel er på blokken i Chelsea.

Desuden fortæller han i selvsamme podcast, at Chelsea har to mulige erstatninger for Courtois, og at Schmeichel angiveligt også selv ønker et skifte:

– De har talt med Kasper Schmeichels repræsentanter omkring et muligt skifte. Som jeg forstår det, har de to stærke muligheder: Alisson i Roma og Kasper Schmeichel.

– De har talt med Roma, men Alisson vil være meget dyr. Der er snak om 70 mio. euro (ca. 522 mio. kr., red.), mens Schmeichel nok kan fås for omkring £20 mio. (167 mio. kr.). Jeg forstår, at Kasper Schmeichel gerne vil skifte, siger Duncan Castles i The Transfer Window.

OVERSIGT

Scroll to Top