The perfect guide to the casino

Rosenborg fyrer Nicklas Bendtner РSkriver tre m̴neders kontrakt med Superliga-topklub, som han skal bombe til det danske mesterskab

Rosenborg har fyret Nicklas Bendtner efter en bytur i Trondheim. Den 30-årige dansker vender hjem til Superligaen, bekræfter en kilde på den første dag i april.

Nicklas Bendtner har i de seneste mange mÃ¥neder skruet gevaldigt ned pÃ¥ byturene, og ifølge ham selv er han mere ‘Nicklas’ end ‘Bendtner’.

Nu er han dog faldet tilbage, for en stærk kilde fortæller til footy.dk, at han mødte beruset op til Rosenborg BK-træningen efter en hed bytur, der involverede damer og stærk alkohol. Derfor har klubben fyret ham fra dags dato – 1. april 2018.

Hans næste klub er Brøndby IF.

Kilden kan samtidig afsløre, at den tidligere Arsenal- og Wolfsburg-spids har skrevet kontrakt med Alexander Zornigers tropper.

Han har fået en kontrakt gældende for de næste tre måneder, så han skal sikre klubben mesterskabet, inden større klubber vil have følerne ude efter ham igen.

Skiftet er endnu ikke bekræftet på de to klubbers hjemmeside, men Nicklas Bendtner er ligeglad og bekræfter oplysningerne.

I bedste Jeppe K.-stil udtaler han.

– Nyt, nyt, nyt. Jeg hældte Champagne pÃ¥ græsset, og det gad de ikke have. Men det er ligemeget, fuldstændig ligegyldigt. Nu vinder jeg det danske mesterskab med Brøndby, og sÃ¥ kan jeg skifte til FCK.

Footy.dk ønsker alle en glædelig 1. april.

OVERSIGT

Scroll to Top