The perfect guide to the casino

Preview: OB – AGF – Hvem trækker det længste strå i kampen om Europa League?

OB tager imod AGF søndag d. 13/5 kl. 18.00 på EWII Park i Odense.

Formen:
OB startede fremragende ud i Aarhus med et tidligt mål og var endda foran to gange, men det var alligevel ikke nok i 3-2 nederlaget til AGF. OB har generelt haft det svært på fremmed græs og det var altså hellere ikke bedre her, hvor spillet ellers så rigtig godt ud i store perioder. OB har til gengæld været skræmmende stærke hjemme, hvilket de også skal være i søndagens opgør, hvor kun en sejr tæller.

AGF fik rejst sig efter deres sløje periode frem mod OB-kampen. På trods af en chokstart og efter at have været nede to gange viste de hvide fremragende moral og kom tilbage i kampen og sled sig til den vitale 3-2 sejr over OB. AGF har modsat OB været stærke på udebane i foråret, hvor det er blevet til point i alle kampene på trods af nederlaget i Helsingør.

Forventede startopstillinger:
AGF’s Frederik Møller er fortsat skadesramt, mens kroatiske Dino Mikanovic er karantæneramt.

Kent Nielsen må se bort fra Rasmus Festersen i en ellers skadesfri trup, hvor der altså stort set er frit valg på alle hylder.

OB (4-4-2): Grytebust – Johnson Laursen, Petersen, Lund, Barrett Laursen – Kløve, Thomasen, Tverskov, Nielsen – Helenius, Jacobsen

AGF (4-4-2): Jovanovic – Spelmann, Kanstrup, Backman, Højer – Stage, Pedersen, Amini, Ankersen – Sana, Junker

De skal gøre forskellen:
OB vil højst sandsynligt forsøge at sætte sig på spillet og spille udenom hjemmeholdet og holde bolden i egne rækker indtil chancen byder sig, som gæsterne tidligere har haft stor succes med. Holdet er vant til at løbe mange meter for hinanden og netop det bliver også afgørende i søndagens opgør i en kamp, hvor også OB-topscorer, Anders K. Jacobsen skal vise vejen.

AGF vil formegentlig være mere afventende og forsøge at slå til på omstillinger, hvor specielt Tobias Sana bliver en vital brik for gæsterne, der med hans kreativitet kan skabe chancer på egen hånd. Yderligere skal defensiven anført af Pierre Kantstrup stå imod OB-presset, der helt sikkert vil komme.

Det kan vi forvente:
Man kan håbe på, at holdene fortsætter fra hvor de slap, hvor vi var vidner til en god, målrig og særdeles intens affære i Aarhus. OB er nødt til at angribe, men har på den anden side kun brug for en enkelt scoring, hvis de bare kan holde gæsterne fra at komme på måltavlen.
Sidst de to hold mødtes i Odense endte det 0-1 i en tæt kamp. Om vi får samme taktiske og lige opgør må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang kl. 18 på EWII Park i Odense, hvor OB er tvangsindlagt til at vinde, mens gæsterne skal forsvare deres føring på 3-2.

OVERSIGT

Scroll to Top