The perfect guide to the casino

Preview: AGF – OB – Jagten på Europa League

AGF tager imod OB søndag d. 6/5 kl. 12.00 på Ceres Park i Aarhus.

Formen:
AGF faldt i niveau efter deres gode periode, hvor de tabte og ikke fik scoret mod Helsingør og Hobro. David Nielsens tropper kom dog for alvor tilbage i puljens sidste kamp mod Silkeborg, som de bankede 2-5 i Silkeborg. AGF skal uden tvivl tage netop dette spil med mod OB, hvis de skal have en chance for at gå videre.

OB gik tidligt videre fra deres nedrykningspulje, mens de inden sidste runde mod SønderjyskE allerede var sikret 1. pladsen i puljen. OB har derfor ikke været helt oppe i gear, da det har lignet et hold, der bare skulle have disse ligegyldige kampe overstået. Nu gælder det for alvor, når der står en Europa League-billet på spil for fynboerne, der skal sikre sig et godt udgangspunkt i Aarhus.

Forventede startopstillinger:
AGF’s Frederik Møller er fortsat skadesramt og er ude på ubestemt tid i en ellers fit trup.

Kent Nielsen må se bort fra Rasmus Festersen, der er ramt af sygdom, mens Jacob Barret stadig døjer med at komme tilbage i form efter sin blindtarmsoperation.

AGF (4-4-2): Jovanovic – Mikanovic, Kanstrup, Backman, Højer – Stage, Amini, Pedersen, Ankersen – Sana, Pusic

OB (4-4-2): Grytebust – Johnson Laursen, Petersen, Tverskov, Desler – Eskesen, Thomasen, Nielsen, Greve – Jacobsen, Helenius

De skal gøre forskellen:
Begge hold vil formegentlig komme afventende ud til kampen, hvor de lige skal se hinanden an i noget der kan ende med at blive en meget taktisk affære mellem to meget lige hold.

OB vil højst sandsynligt forsøge at sætte sig på spillet og spille udenom hjemmeholdet og holde bolden i egne rækker indtil chancen byder sig, som gæsterne tidligere har haft stor succes med. Holdet er vant til at løbe mange meter for hinanden og netop det bliver også afgørende i søndagens opgør i en kamp, hvor også OB-topscorer, Anders K. Jacobsen skal vise vejen.

Det kan vi forvente:
Der står meget på spil for begge hold i den første af to kampe, hvor ingen af holdene vil være interesseret i at satse det helt stor i jagten på en sejr. Specielt vil OB formegentlig være yderst tilfredse med ikke at tabe således de kan afgøre det på deres hjemmebane, hvor de har vist sig at være meget stærke.
Sidst de to hold mødtes i Aarhus endte det 0-0. Om vi får samme taktiske spil må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang kl. 12 på Ceres Park i Aarhus, hvor begge hold vil gøre alt for at få et godt udgangspunkt til den næste kamp.

OVERSIGT

Scroll to Top