The perfect guide to the casino

Preview: Lyngby – OB

Lyngby tager imod OB lørdag d. 7/4 kl. 16 på Lyngby Stadion i Lyngby.

Formen:
OB kom sig efter skuffelsen over ikke at kvalificere sig til mesterskabsslutspillet, da de senest vandt 2-1 over Sønderjyske i den direkte duel om 1. pladsen nedrykningsslutspillets gruppe 2, hvilket betyder, at fynboerne nu har 11 point ned til Randers med fem kampe igen. Der er derfor meget, der skal gå galt, hvis OB ikke redder sig fra nedrykningen.

Lyngby har ikke vundet en fodboldkamp siden oktober sidste år, hvor de vand 0-2 i Aarhus. Det har dermed set meget skidt ud for de kongeblå, hvor de også senest tabte 2-0 i Randers og strøg ned på sidstepladsen i nedrykningsslutspillets gruppe 2. 15 kampe i streg uden sejr er ganske enkelt bare ikke godt nok, hvis man fortsat har planer om at blive i Superligaen.

Forventede startopstillinger:
Lyngby Michael Lumb er ude med karantæne, mens Mikkel Andersen, Jeppe Brandrup, Mathias Tauber, Oliver Lund fortsat er ude med skader.
Kent Nielsen må fortsat se bort fra Rasmus Festersen og Jens Jakob Thomasen, der alle er skadet til søndagens kamp mod Lyngby.

Lyngby BK (4-1-4-1): Olsen – Tshiembe, Ørnskov, T. Sørensen, A. Sørensen – Hebo – Fosgaard, Saeid, Christjansen, Marcussen – George

OB (4-4-2): Grytebust – Laursen, Petersen, Lund, Barrett – Greve, Tverskov, Nielsen, Kløve – Helenius, Jacobsen

De skal gøre forskellen:
OB vil uden tvivl komme flyvende ud til kampen og presse hjemmeholdet og dermed skal den jyske defensiv være klar fra start i en kamp, hvor den defensive organisation for Lyngby er nøglen til succes.

OB vil med garanti forsøge at sætte sig på spillet og presse Lyngby højt oppe på banen, som de tidligere har haft stor succes med. Holdet er vant til at løbe mange meter for hinanden og netop det bliver også afgørende i lørdagens opgør i en kamp, hvor også OB-topscorer, Anders K. Jacobsen skal vise vejen.

Det kan vi forvente:
OB vil med stor sandsynlighed angribe gæsterne fra start og forsøge at sætte dem under pres. Lyngby vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender i en forhåbentlig målrig affære.
Sidst de to hold mødtes endte det 3-1 i Odense. Om vi får samme overbevisende sejr i lørdagens kamp må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang lørdag eftermiddag kl. 16 på Lyngby Stadion i Lyngby, hvor begge hold vil gøre alt for de tre point.

OVERSIGT

Scroll to Top