The perfect guide to the casino

Preview: OB – SønderjyskE

OB tager imod SønderjyskE søndag d. 5/11 kl. 14 på EWII Park i Odense.

Formen:
OB har ikke tabt deres i deres seneste seks Superliga-kampe og med sejren over FCK og senest udesejren over AaB begynder de ellers svingende resultater at se stabile ud. Inden Superligaens 15. spillerunde ligger de fynske striber på en 6. plads, hvilket også stemmer overens med målsætningen om netop top seks.

SønderjyskE har ikke vundet en Superliga-kamp siden starten af august, hvilket også afspejles i tabellen. Sønderjyderne ligger på en 12. plads inden 15. spillerunde, hvor man dog kun har 1 point op til Silkeborg. Senest blev det til endnu en uafgjort, denne gang mod Hobro, og der skal snart ske noget i SønderjyskE, hvis ikke de skal regnes som nedrykningskandidater.

Forventede startopstillinger:
OB-træner, Kent Nielsen, kan vælge frit fra alle hylder i hans skadesfrie trup og det ligner et genvalg til dem, der startede i 2-0 sejren i Aalborg. SønderjyskE har været plaget af skader og må undvære Ramon Rodriguez, mens Christian “Greko” Jacobsen, William Tchuameni og Anders Egholm testes op til kampen. Yderligere er Marcel Rømer tilbage efter karantæne.

OB (4-4-2): Grytebust – Desler, Petersen, Tingager, Barrett – Edmunsson, Izunna, Thomasen, Jönsson – Festersen, Jacobsen

SønderjyskE (3-4-3): Mielitz – Pedersen, Egholm, Luijckx – Kløve, Zimling, Jónsson, Poulsen – Zinckernagel, Uhre, Jakobsen

De skal gøre forskellen:
OB-defensiven har været yderst fremragende i denne sæson, hvor Tingager og Petersen har afvist modstanderne med stil. Ligeledes har Sten Grytebust været kampafgørende flere gange inde i målet. OB har også lukket færrest mål ind i sæsonen, 11, hvorfor det også ser svært ud for SønderjyskE mod den stærke defensiv.
Sønderjyske er mentalt ramte inden søndagens opgør, hvor det kun er blevet til én scoring i de seneste fire kampe. Det tyder altså på, at der skal en god organisation samt en stærk holdpræstation til, hvis SønderjyskE skal have forhåbninger om at tage noget med hjem fra Odense.

Det kan vi forvente:
OB vil med stor sandsynlighed angribe gæsterne fra start og forsøge at sætte dem under pres. SønderjyskE vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender, hvor det gælder om for OB at spille sig igennem SønderjyskE, som før har voldet problemer.

Sidst de to hold mødtes endte det 2-2 og om vi får samme spænding i søndagens kamp må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang søndag kl. 16 på EWII Park i Odense.

Footy.dk vil også være på stadion, når OB tager i mod SønderjyskE, hvor vi vil dække kampen live og fange reaktionerne efterfølgende.

OVERSIGT

Scroll to Top