The perfect guide to the casino

Preview: OB – FCK

OB tager imod FCK søndag d. 15/10 kl. 18 på EWII Park i Odense.

Formen:
OB har svinget meget i niveau i de første 11 kampe, hvor fansene sjældent har set blændende fodbold flere kampe i streg. Det blev senest mod Hobro, før landskampspausen til et uafgjort 1-1 resultat på trods af den ellers fornemme 3-1 sejr over Randers ugen før.
OB ligger derfor også på syvendeplads før 12. spillerunde i en svær kamp mod guldfavoritterne fra København.

FC København er efter en elendig start på Superligaen kommet godt efter det med godt spil og point. Alligevel rendte de inden landskampspausen ind i en syngende lussing, hvor de tabte 3-1 i Lyngby. FCK skal altså tilbage på det ellers fine spor, når de gæster Odense.

Forventede startopstillinger:
OB’s Ryan Laursen er tvivlsom til søndagens opgør i en eller skadesfri OB-trup. Anderledes ser det ud for Ståle Solbakken, der døjer med mange skadede spillere, bl.a. Andrija Pavlovic, Erik Johansson, Frederico Santander og Nikolaj Thomsen.

OB (4-4-2): Grytebust – Desler, Petersen, Tingager, Barrett – Edmundsson, Izunna, Thomasen, Nielsen – Helenius, Festersen

FC København (4-4-2): Olsen – Ankersen, Lüftner, Vavro, Boilesen – Falk, Gregus, Zeca, Verbic – Pusic, Sotiriou

De skal gøre forskellen:
FCK vil uden tvivl komme flyvende ud til kampen og presse hjemmeholdet og dermed skal den fynske defensiv være klar fra start, hvor makkerparret Frederik Tingager og Kenneth Emil Petersen har spillet stærkt i denne sæson. Derudover skal OB være skarpe på omstillingerne, hvis de skal have point med fra kampen.
Den tidligere OB’er, Rasmus Falk, skal tilbage på sin gamle hjemmebane, hvor han før har brillieret og mon ikke han også bliver en stor mundfuld for OB’erne, mens også Pieros Sotirou, der scorede for Cypern i landskampspausen vil få sine chancer.

Det kan vi forvente:
FCK vil med stor sandsynlighed angribe hjemmeholdet fra start og forsøge at sætte dem under pres. OB vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender, hvor specielt OB’s Sten Grytebust og FCK’s kreative es, Rasmus Falk, kommer til at være meget i fokus.
Sidst de to hold mødtes endte det med en lussing til OB på eget græs med 3-0 nederlaget til FCK. Forhåbentligt bliver der mere spænding i søndagens kamp, som udelukkende overværes af OB-fans efter karantænen til FCK’s fans. Der er dog ingen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang søndag kl. 18 på EWII Park i Odense, hvor de fynske fans skal stå for festen på tribunerne.

Køb din billet på http://billetter.ose.dk/

Footy.dk vil også være på stadion, når OB tager i mod FCK, hvor vi vil dække kampen live og fange reaktionerne efterfølgende.

OVERSIGT

Scroll to Top