The perfect guide to the casino

Preview: OB – Brøndby

OB tager imod Brøndby søndag d. 10/9 kl. 18 på EWII Park i Odense.

Formen:
OB er kommet blandet fra start i denne sæson med 2 sejre, 3 uafgjorte og 2 nederlag. Det har resulteret i en 8. plads med 9 point sammen med 4 andre hold inden Superligaens 8. runde står for spring. Med 3 uafgjorte i deres seneste 4 Superliga-kampe vil det være et OB-mandskab, der er opsat på at komme tilbage på rette spor med en sejr over Brøndby.

Brøndby har haft fuld fart på i denne sæson med masser af mål i de første kampe. De ramte dog et dyk i ugerne op til landskampspausen med nederlag, men i deres seneste opgør mod Horsens blev det til en 2-0 sejr, som de skal bygge videre på i søndagens opgør i Odense. Gæsterne ligger i øjeblikket på en 3. plads og kan med en sejr rykke forbi Hobro.

Forventede startopstillinger:
Casper Nielsen blev skadet mod Sønderjyske i den seneste kamp og forventes at sidde over. Brøndbys Benedikt Röcker er ude med karantæne.

OB (4-4-2): Grytebust – Desler, Petersen, Tingager, Barrett – Greve, Izunna, Thomasen, Jönsson – Helenius, Jacobsen

Brøndby IF (4-3-1-2): Rønnow – Larsson, Hermannsson, Arajuuri, Crone – Vigen, Nørgaard, Halimi – Mukhtar – Pukki, Kliment

De skal gøre forskellen:
Brøndby vil uden tvivl komme flyvende ud til kampen og presse hjemmeholdet og dermed skal den fynske defensiv være klar fra start, hvor Specielt Frederik Tingager og den helt store profil, Sten Grytebust, skal gøre forskellen for OB.

Brøndby formåede at holde Frederik Rønnow i klubben på trods af store millionbud fra bl.a. Crystal Palace og han bliver også vigtig i dagens opgør, ligesom tyske Hany Mukhtar vil gøre forsøge at gøre livet surt for den fynske defensiv med sin kreative spillespil.

Det kan vi forvente:
Brøndby vil med stor sandsynlighed angribe hjemmeholdet fra start og forsøge at sætte dem under pres. OB vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender, hvor begge holds største profiler, Frederik Rønnow og Sten Grytebust kommer til at være meget i fokus.
Sidst de to hold mødtes endte det med en snæver OB sejr på 1-0. Om vi får samme spænding i søndagens kamp må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang søndag kl. 18 på EWII Park i Odense.

Footy.dk vil også være på stadion, når OB tager i mod Brøndby, hvor vi vil dække kampen live og fange reaktionerne efterfølgende.

Læs også: Christian Eriksen: Dette er mit eneste ritual inden kamp

Læs også: Missede du det? Folk fatter ikke, hvad Messi gjorde mod Venezuela

OVERSIGT

Scroll to Top